"Τι έχω ζήσει μωρή! Δέκα μήνες χωρισμούς, κλάματα" - O Χριστοφόρου έφερε σε δύσκολη θέση την Βανδή

Η απίστευτη ατάκα του στον αέρα του Chart Show

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Καλεσμένος στην εκπομπή Chart Show βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος είναι καλός φίλος της Δέσποινας Βανδή αλλά και πρώην συνεργάτης της, καθώς τραγουδούσαν μαζί στην Κύπρο. Ο τραγουδιστής λοιπόν, έζησε την Δέσποινα σε μια δύσκολη και περίεργη φάση της ζωής της, καθώς την περίοδο που ξεκινούσαν είχε ανακοινώσει το διαζύγιο της, ενώ λίγους μήνες αργότερα ερωτεύτηκε τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Έτσι λοιπόν, με χιούμορ το βράδυ του Σαββάτου 7/5 θέλησε να σχολιάσει τα όσα... γέλια, κλάματα και δράματα έχουν ζήσει οι δυο τους, καθώς κάθε Σαββατοκύριακο ήταν μαζί.

Η ατάκα του Χριστοφόρου για την προσωπική ζωή της Βανδή

«Τι έχω ζήσει μωρή με αυτή τη Βανδή. Δέκα μήνες, ένα σχήμα πήγα να κάνω κι εγώ και είχα Λίμνες της Βουλιαγμένης, φωτογραφήσεις, έρωτες, χωρισμούς, κλάματα, δράματα, φωτογραφήσεις, ξανά φωτογραφήσεις. Αυτό δεν ήταν σχήμα, αυτό ήταν το Ντάλας, η Δυναστεία, η Τόλμη και Γοητεία μαζί. Την επόμενη φορά που θα μου πείτε να δουλέψω με τη Δέσποινα Βανδή θα σας πω να πάω να κάνω κάστιγνκ για τη νέα σαπουνόπερα του Άαρον Σπέλινγκ. Καλύτερα εκεί», είπε και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Η απάντηση της Βανδή για το γάμο της με τον Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να παντρεύεται με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και την ανάρτηση της με τα νυφικά που φούντωσε τις φήμες για το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Όταν λοιπόν της έγινε η ερώτηση, η τραγουδίστρια ξεκίνησε τα γελάκια, ενώ δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση διαψεύδοντας την είδηση. Αντιθέτως ζήτησε να της γίνει άλλη ερώτηση, ενώ αρκέστηκε να πει μόνο πως είναι ευτυχισμένη.

Λίγο πιο πριν στην εκπομπή προβλήθηκε και ένα πλάνο από την εμφάνιση της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει στην Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης για να την απολαύσει. Μάλιστα, το ζευγάρι δεν δίστασε να ανταλλάξει και ένα καυτό φιλί ενώ τους τραβούσαν βίντεο δεκάδες κινητά.

Επίσης, η εκπομπή Open Weekend δημοσίευσε άλλη βίντεο στα οποία δείχνουν τον Βασίλη Μπισμπίκη να χορεύει ξέφρενα την ώρα που η Δέσποινα Βανδή τραγουδούσε επί σκηνής. Η τραγουδίστρια αφιέρωνε κατά τη διάρκεια της βραδιάς τραγούδια στον ηθοποιό, ενώ εκείνος δεν σταματούσε να της στέλνει φιλιά από κάτω.