Πόσο; Τα χρήματα που παίρνει η Ελένη Μενεγακη για να κάνει μια απλή ανάρτηση στο Instagram

Δεν χρειάζεται καν να δουλέψει...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πόσο; Τα χρήματα που παίρνει η Ελένη Μενεγακη για να κάνει μια απλή ανάρτηση στο Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Έχει διεκδικήσει το όνομα "βασίλισσα της τηλεόρασης", ενώ έχει πολλές θαυμάστριες που την ακολουθούν σε κάθε της εκπομπή.

Μάλιστα το περιοδικό Forbes το 2010, την κατέταξε ως τη δεύτερη πιο ισχυρή και ισχυρότερη διασημότητα στην Ελλάδα και την πρώτη γυναίκα.

Το όνομα Ελένη Μενεγακη λοιπόν... πουλάει πολύ και όχι μόνο στην μικρή οθόνη αλλά και στο Instagram.

Τόσα χρήματα παίρνει η Ελένη Μενεγάκη για μια ανάρτηση στο προφίλ της

Η αλήθεια είναι πως έχει ένα ισχυρό instagram account που μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους, και τέτοια προφίλ για όσους δεν γνωρίζουν θεωρούνται "χρυσά". Η Ελένη λοιπόν το ξέρει και το "εκμεταλλεύεται".

Παλιότερα, όταν ήταν επί εποχές ALPHA το πάτωμά της για ένα post ήταν 5 χιλιάδες ευρώ ενώ γενικά για να διαφημίσει ένα προϊόν το κοστολογούσε γύρω στα 7 χιλιάρικα.

Όταν έφυγε για ένα περίπου χρόνο από την τηλεόραση, έχει ανεβάσει το κασέ της κι ένα της post μπορεί να φτάσει να "πουληθεί" έως και 15 χιλιάδες ευρώ. Τώρα που είναι στο MEGA το κασέ της παραμένει στα ίδια ποσά δηλαδή πάνω κάτω στα 15 χιλιάρικα.

Τα χρήματα που παίρνει η Ελένη Μενεγακη για ανάρτηση στο Instagram

Την βοηθάει στο σπίτι και με τα παιδιά - Ο παχυλός μισθός της Φιλιππινέζας που έχει η Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τις πιο επιτυχημένες παρουσίες στον χώρο της τηλεόρασης και το έχει αναφέρει μέχρι και το περιοδικό Forbes! Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο χώρο της παρουσίασης έχει καταφέρει να εξασφαλίσει αμέτρητη δόξα και χρήματα για να ζει άνετα εκείνη και η οικογένεια της.

Για αυτό κιόλας η παρουσιάστρια έχει την άνεση να πληρώνει γυναίκα ώστε να την βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού, στα ψώνια αλλά και με τα παιδιά. Το προσωπικό της στο σπίτι της στα Μελίσσια, όπως έχουν αναφέρει οι πληροφορίες του Youweekly.gr ξεπερνούν τα 2 άτομα. Η παρουσιάστρια αυτό που θέλει είναι να είναι έμπιστοι οι άνθρωποι που είναι κοντά της, ειδικά αυτοί που πληρώνονται και είναι στο σπίτι της.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την στιγμή που η Ελένη είχε διώξει κακήν κακώς έναν Φιλιππινέζο από το σπίτι της, καθώς νόμιζε ότι εκείνος έδωσε την πληροφορία της τέταρτης εγκυμοσύνης της στους δημοσιογράφους, με αποτέλεσμα να τον διώξει το ίδιο βράδυ από το σπίτι, ενώ η αλήθεια είναι πως οικογενειακό της πρόσωπο το είχε πει;!

Η παρουσιάστρια ωστόσο μας είχε δείξει μία φορά την Φιλιππινέζα της, εκείνη που πήρε την θέση του παλιού της, η οποία την βοηθάει σε όλες τις δουλειές. Της κουβαλάει τα ψώνια, της καθαρίζει το σπίτι και την ξελαφρώνει από τα πολλά βάρη.

Ο φωτογραφικός φακός τις είχε απαθανατίσει έξω από το καράβι για την Άνδρο που την βοηθούσε να ξεφορτώσει τις ντομάτες.