Οι πρώτες φωτογραφίες της εγκυμονούσας Λάουρα Νάργες με φουσκωμένη κοιλίτσα

«Εμείς πάντως είπαμε ότι γιορτάζουμε αυτήν την ημέρα με νέο ρόλο ήδη...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι πρώτες φωτογραφίες της εγκυμονούσας Λάουρα Νάργες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει με αποκλειστικό μας ρεπορτάζ η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Παρόλο που στην αρχή το κρατούσαν κρυφό, το ζευγάρι επιβεβαίωσε την είδηση με μια φωτογραφία με το υπερηχογράφημα.

Με αφορμή την γιορτή της ημέρας λοιπόν που είναι σήμερα, Κυριακή 8/4 η εγκυμονούσα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram 3 φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Οι φωτογραφίες της εγκυμονούσας Λάουρα Νάργες

«Εμείς πάντως είπαμε ότι γιορτάζουμε αυτήν την ημέρα με νέο ρόλο ήδη από φέτος. Χρόνια πολλά σε όλες τις (μέλλουσες) μανούλες», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Οι πρώτες φωτογραφίες της εγκυμονούσας Λάουρα Νάργες

Τον Φεβρουάριο η γλυκιά Λάουρα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό YOU με κολλητά ρούχα και έξω την κοιλίτσα της που τότε φυσικά δεν είχε φουσκώσει καν, αν και το μωράκι είχε αρχίσει να δημιουργείται. Μπορεί να μην το γνώριζε κανείς αλλά εκείνη ότι το είχε μάθει και το χαμόγελό της ήταν πιο γλυκό από ποτέ. Η ευτυχία φαινόταν στα μάτια της.

Λάουρα Νάργες

Λάουρα Νάργες έγκυος

Λάουρα Νάργες Χρήστος Σαντικάι

 Χρήστος Σαντικάι θα γίνει μπαμπάς

Μάλιστα, στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Τζώρτζια Συρίχα σε ερώτηση για το αν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας η σχέση της με τον Χρήστο είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Νομίζω πως, τουλάχιστον απ' την δική μου πλευρά, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, επειδή δεν είχα καθόλου το μυαλό μου εκεί. Εξελίχθηκε σιγά-σιγά, βήμα-βήμα, έκατσε όμως για τα καλά."