Της είχε γράψει τραγούδι - Η πρώην σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου που πέθανε από καρκίνο

Τα συγκινητικά του λόγια στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Της είχε γράψει τραγούδι - Η πρώην σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου που πέθανε από καρκίνο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται το μεσημέρι της Κυριακής 8/5 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε πρώην σύντροφό του, η οποία έχασε από καρκίνο.

Ήταν μια από τις σχέσεις του που λίγοι γνώριζαν, καθώς έφυγε από τη ζωή πριν γίνει ευρέως γνωστός στην τηλεόραση και αποκτήσει την καριέρα που έχει σήμερα.

«Το Κουτσουράκι το έγραψα στις αρχές του ραδιοφωνικού ΣΚΑΪ. Κάναμε μια εκπομπή με την Σοφία Βόσσου με τεράστια επιτυχία και μια μέρα είχα φέρει τον γιο μου, που πρέπει να ήταν γύρω στα επτά. Κάποια στιγμή σε ένα πολύ μεγάλο διαφημιστικό διάλειμμα κάθομαι στο πιάνο, κοιτάζω τον Στέργιο και του παίζω λίγο το μι μινόρε ρυθμικά αλλά απαλά και του λέω χωρίς να έχω τίποτα στο μυαλό μου… «Τι θα ήμουν αν θα σε έχανα, αν θα σε έχανα, αν θα σε έχανα. Θα ήμουν ένα κουτσουράκι τόσο δα μικρούτσικο»! Λέγοντας αυτό ταράζομαι γιατί νιώθω ευαισθησία, ωραία μελωδία και μια στιχουργία αγάπης δικής μου ως προς το παιδί», είπε αρχικά.

Η εξομολόγηση του Ανδρέας Μικρούτσικου για την πρώην σύντροφό του

«Πριν ένα, ενάμιση χρόνο από το «Χαμένο νησί» χάνω την φίλη μου, την σχέση μου, την Εύη. Ήμουν δίπλα της για μήνες να ζω το πένθος, απέχοντας από τα πάντα, κάποια στιγμή σαν εργασιοθεραπεία, σαν δημιουργική ανάγκη, σαν συναισθήματα αρχίζω να γράψω τραγούδια. «Μου λείπεις εσύ και μοιάζω να είμαι σαν χαμένο νησί». Και γενικότερα, όμως, στον πρώτο μου προσωπικό δίσκο υπάρχει η Εύη», εξομολογήθηκε για την πρώην σύντροφό του. Από καρκίνο έφυγε από τη ζωή και ο αδερφός του Θάνου Μικρούτσικος, μια απώλεια που δεν μπορεί να ξεπεράσει.

6 διάσημες που είχαν σχέση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει ζήσει μια… κινηματογραφική ζωή, με τον ίδιο μεταξύ άλλων να έχει σημειώσει «θυελλώδεις» σχέσεις με αρκετές γυναίκες, που τον έχουν σημαδέψει.

Ο παρουσιαστής έγινε γνωστός από τη συμμετοχή σε ριάλιτι και πρωινές εκπομπές, περνώντας κάποτε από τη δόξα και αργότερα από την κόλαση των χρεών του και της απόλυτης απαξίωσης. Σήμερα μοιάζει να είναι σε καλύτερη κατάσταση, παρά το θάνατο του αδελφού του, Θάνου, με τον Ανδρέα να έχει χαρακτηριστεί από αρκετές του ερωτικές σχέσεις.

Μπορεί με τη Μαρία Δημητρίαδη να έχουν... διαβάστε περισσότερα εδώ.