«Βαράει ενέσιμα και...» - Οι δηλώσεις της Παλαιολόγου για τον χρόνο που περνάει και τις πλαστικές

Έχει κάνει παρεμβάσεις στο πρόσωπο της;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Βαράει ενέσιμα και...» - Οι δηλώσεις της Παλαιολόγου για τον χρόνο που περνάει και τις πλαστικές

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Εγώ και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε μίλησε για τη σχέση που έχει με τον που περνάει αλλά και για το αν έχει κάνει ή θα έκανε κάποια αισθητική παρέμβαση στο πρόσωπό της. Η ηθοποιός είναι κατά κοινή ομολογία μια από τις γοητευτικές Ελληνίδες ηθοποιού, όμως αυτό δε σημαίνει πως δε θα έρθουν και για εκείνη τα σημάδια, που θα μαρτυρούν το γήρας.

Η άποψη της πάνω σε όλο αυτό το θέμα είναι πως σίγουρα κανείς θα πρέπει να νιώθει καλά με τον εαυτό του όμως αυτό να μην συνιστά υπερβολή. Αν όμως αισθανόταν πως είχε κάποια ατέλεια που ήθελε παρέμβαση θα την έκανε. Σε κάθε περίπτωση η ηθοποιός δε βίωσε την ακρότητα ακόμα και όταν την περίμεναν ουρές παπαράτσι όσο ήταν με τον Πάριο, οπότε ίσως και να μην τη βιώσει ποτέ.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για τις πλαστικές

Έτυχε να διαβάσεις κάποιο δημοσίευμα για την προσωπική σου ζωή που σε θύμωσε πολύ;

Κατά καιρούς, έχω διαβάσει «τέρατα» για την προσωπική μου ζωή. Αποκυήματα φαντασίας. Με κάποια έχω θυμώσει και στενοχωρηθεί. Αλλά μετά σκέφτομαι ότι όταν περάσουν δυο μέρες, δεν θα τα θυμάται κανείς. Όχι, δεν έχω κινηθεί νομικά.

Είσαι συμφιλιωμένη με τον χρόνο που περνάει ή σε τρομάζει;

Όχι, δεν με τρομάζει ο χρόνος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι για να περνάει, πάει να πει πως είμαστε καλά. Νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι καλά και ωριμάζω. Γνωρίζω τη φθορά και δεν μπορώ να την αποφύγω.

Για τις παρεμβάσεις σε πρόσωπο ή σώμα, ποια είναι η άποψή σου;

Αν είχα ατέλειες στο πρόσωπο ή το σώμα μου που με ενοχλούσαν πολύ, θα το έκανα, δεν θα το άφηνα έτσι. Εγώ δεν είμαι σύμφωνη με τις επεμβάσεις που έχουν σαν αποτέλεσμα να σε παραμορφώνουν.

Αλέξανδρα Παλαιλόγου

Το κεφάλαιο μητρότητα, είναι κάτι που σε απασχόλησε ποτέ στη ζωή σου;

Από πάρα πολύ μικρή, δεν είχα στο μυαλό μου το θέμα της μητρότητας. Δεν ήμουν και δεν είμαι από τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν παιδί. Ποτέ δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει αυτή την ανάγκη. Αν ήθελα, κακά τα ψέματα, θα το είχα κάνει. Τα λατρεύω τα παιδιά, αλλά θεωρώ ότι εάν έκανα ένα δικό μου, θα αφοσιωνόμουν πάνω σε αυτό, μην κάνοντας κάτι άλλο.

Όταν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη, τι συμβουλεύεις την Αλεξάνδρα ως γυναίκα και την Αλεξάνδρα ως ηθοποιό;

Την Αλεξάνδρα ως γυναίκα την συμβουλεύω να μην την πιάσει καμία τρέλα κι αρχίσει και βαράει ενέσιμα και γίνει κάποια άλλη. Ως ηθοποιό θα της έλεγα να τολμά, να ονειρεύεται, να δοκιμάζει και να είναι συνεχώς σε εγρήγορση.

«Το πρωί έκανα χειρουργείο και το βράδυ πήγα στην πρεμιέρα»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη για τους ρόλους που έχει υποδυθεί, για τους συντρόφους της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε προσπαθώντας να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, χωρίς να τα καταφέρει εν τέλει, ενώ λίγο καιρό πριν είχε προχωρήσει σε δηλώσεις για την σχέση της με την μητέρα της.

«Η υποκριτική μπήκε στη ζωή μου σε μικρή ηλικία, οι γονείς μου θεωρούσαν σημαντική παιδεία το θέατρο και τη λυρική σκηνή. Η Ελένη Χατζηαργύρη ήταν δασκάλα μου. Ήρθε δειλά και μου είπε χωρίς να σε προσβάλω θέλεις να έρθεις να στρώνεις το χαλί στην παράσταση “Αγαμέμνονας”. Φέτος επέλεξα ένα ρόλο δραματικό γιατί ήθελα να φύγω από τους ρόλους που μου δίνουν συνήθως για να δείξω ότι μπορώ να κάνω και κάτι άλλο.

Στο “Φιλί της ζωής” έκανα τη χειρουργό, πήγα σε έναν φίλο μου χειρουργό και είδα όλα τα χειρουργεία ανοιχτής καρδίας, εγκέφαλο, είχα μάθει να κάνω ράμματα. Δεν μου έχουν γίνει προτάσεις για εκπομπές, μου κάνει εντύπωση γιατί στο live είμαι καλή, θα μπορούσα να παρουσιάσω και show», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Όσον αφορά την δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση παιδιού, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου συμπλήρωσε: «Έχω κάνει δυο γάμους, εξαιρετική εμπειρία έχω καλές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους μου. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θεωρώ πως δεν θα ήθελα να κάνω ένα παιδί.

Δεν ήταν από τις πρώτες μου επιθυμίες να κάνω ένα παιδί, αν ήθελα θα είχα κάνει. Με φόβιζε το να κάνω παιδί, ένα παιδί είναι μεγάλη ευθύνη και δεν ήξερα αν θα είμαι καλή μητέρα».

«Είχα μια άτυχη εγκυμοσύνη, είχα παλίνδρομη κύηση πήγα στον γιατρό μου και το παιδί δεν ζούσε, έκανα το χειρουργείο το πρωί και το βράδυ πήγα στην πρεμιέρα μου. Για όσο βίωσα την μητρότητα είναι συγκλονιστικό το συναίσθημα, θρήνησα για την άτυχη εγκυμοσύνη μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στο τέλος της συνέντευξης προκαλώντας συγκίνηση.