«Πάμε με κλάμα...» - Τρελό ''άδειασμα'' από τους Kings για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2022

«Είμαστε Ελλάδα με ήλιο και clubs...»

«Πάμε με κλάμα...» - Τρελό ''άδειασμα'' από τους Kings για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2022

Τον τελευταίο καιρό ένα από τα πολύ hot τραγούδια, που ακούγεται στα clubs και στο ραδιόφωνο δεν είναι άλλο από αυτό των Kings, με τίτλο ''Madame''. Το συγκρότημα λοιπόν, που ερμηνεύει το τραγούδι και έχε αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια μίλησε το Σάββατο 7/5 στο Τι λες τώρα και έκαναν δηλώσεις τόσο για εκείνους όσο και για εκείνους όσο και για την ελληνική συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2022.

Οι τραγουδιστές της μπάντας έκαναν εμφανές πως δεν τρελαίνονται με την ελληνική παρουσία, τη στιγμή που τα προγνωστικά δίνουν πολύ καλή θέση στην Αμάντα. Μάλιστα τόνισαν πως θα έπρεπε η αποστολή να έχει κάτι πιο ανεβαστικό σαν το δικό τους, νέο τραγούδι που αποδεδειγμένα έχει κάνει χαμό.

Οι δηλώσεις των Kings για τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision

«Εγώ δεν την ήξερα την Αμάντα στην Νορβηγία, γιατρός νομίζω ότι είναι. Αυτό που άκουσα δεν νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση. Είναι ένα ωραίο κομμάτι εντεχνοαγγλικό. Η Eurovision θέλει άλλα πράγματα. Είμαστε Ελλάδα με ήλιο και clubs και δεν τα έχουν πάνω αυτοί. Εμείς πάμε με κλάμα. Το Madame είναι φουλ γιουροβιζιονικό και θα το άκουγε όλος ο κόσμος».

Απέσπασε τα χειροκροτήματα όλων η Αμάντα - Ολοκληρώθηκε η 2η πρόβα της

Η Αμάντα Γεωργιάδη, που έζησε στιγμές θρίλερ κατά την πρώτη της πρόβα στη σκηνή της Eurovision 2022, σήμερα 4/5 ολοκλήρωσε την δεύτερη πρόβα της για την εκπροσώπηση της χώρας μας με μεγάλη επιτυχία.

Σε ολόκληρο το Pala Olympico ήχησε η μαγική φωνή της τραγουδίστριας και οι στίχοι του "Die Together" κατάφεραν να αποσπάσουν το χειροκρότημα των δημοσιογράφων μέσα στο κέντρο Τύπου, αλλά και από τα μέλη των εθνικών αποστολών που παρακολούθησαν την πρόβα.