Χαμογελάει ξανά μετά τον χωρισμό από τη Συνατσάκη - Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Αιμιλιανού Σταματάκη

Σε μια έξοδο για δύο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαμογελάει ξανά μετά τον χωρισμό από τη Συνατσάκη - Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Αιμιλιανού Σταματάκη

Τον Αιμιλιανό Σταματάκη τον έχουμε γνωρίσει μέσα από τη σχέση που είχε στο παρελθόν με τη Μαίρη Συνατσάκη αλλά και λόγω των πολύ καλών θεατρικών του επιδόσεων. Η σχέση του ηθοποιού με τη δημοσιογράφο μπορεί να αποτελεί παρελθόν μιας και χώρισαν βελούδινα και σιγά σιγά προχώρησαν στα ερωτικά τους.

Η Συνατσάκη βρήκε πιο γρήγορα τον έρωτα στο πρόσωπο του Ίαν Στρατή και αυτό είναι επίσημο μιας και πρόσφατα είδαμε την πρώτη τρυφερή ανάρτηση του τραγουδιστή με το κορίτσι του. Και ο Αιμιλιανός όμως δεν άργησε να ερωτευτεί μιας και ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε με νέα σύντροφο.3

Ο λόγος για την Κατερίνα Νικολοπούλου, η οποία βρέθηκε πολύ ταπεινά στο πλάι του καλού της σε μια πρόσφατη κοινή τους έξοδο στο Μέγαρο Μουσικής. Το ζευγάρι είναι τους τελευταίους μήνες μαζί και είναι πολύ καλά μιας και έχουν κοινά ενδιαφέροντα με την Κατερίνα να είναι και εκείνη ηθοποιός στο επάγγελμα.

Η νέα σύντροφος του Αιμιλιανού Σταματάκη μετά τον χωρισμό από τη Μαίρη Συνατσάκη

Αιμιλιανός Σταματάκης και νέα σύντροφος

Ποιος είναι ο Αιμιλιανός Σταματάκης

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Επίσης έχει πτυχίο Θεατρικών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Ο άνθρωπος που γελά (2019), Jesus Christ Superstar (2018), Chicago (2019), Ορέστης (2021).

Ο θεατρικός ηθοποιός έχει αρκετές παραστάσεις στο ενεργητικό του, με πρώτη και σημαντικότερη το μιούζικαλ του Νίκου Καρβέλα «Οι καμπάνες του Edelweiss», όπου συμπρωταγωνιστούσε με την Άννα Βίσση.

Πριν από λίγο καιρό, ο Αιμιλιανός Σταματάκης βρισκόταν σε σχέση με τη Μαίρη Συνατσάκη, με την οποία μάλιστα συμπρωταγωνιστούσαν στην θεατρική παράσταση Hair, στην οποία τώρα η Μαίρη Συνατσάκη συμπρωταγωνιστεί με τον νυν σύντροφό της, Ίαν Στρατή.

Αιμιιανός Σταματάκης Ρινόκερος