Έχει γίνει ολόκληρος άντρας - Η τρυφερή φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη με τον γιο της Δημοσθένη

Το συγκινητικό δώρο που της έδωσε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έχει γίνει ολόκληρος άντρας - Η τρυφερή φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη με τον γιο της Δημοσθένη

Η Σία Κοσιώνη μπορεί κατά κύριο λόγο να μας απασχολεί μέσα από τις εμφανίσεις στο δελτίο ειδήσεων, όμως δεν παύει να είναι και μια τρυφερή μανούλα, η οποία ''λιώνει'' για τον γιο της Δημοσθένη. Πάντα βρίσκει χρόνο για να αφιερώσει στη σχέση τους παρά το πολύ πιεσμένο της πρόγραμμα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν κάνει και δεύτερο παιδί.

Ανήμερα λοιπόν της γιορτής της μητέρας η δημοσιογράφος έκανε μια πολύ γλυκιά ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Κρατώντας αγκαλιά το μικρό της έδειξε σε όλους πως αν και ο γιος της είναι ακόμα 5 χρονών θυμήθηκε να κάνει δώρο στη μητέρα του, που γιόρταζε και αυτό δεν ήταν άλλο από ένα μεγάλο, κατακόκκινο τριαντάφυλλο. Η Σία φυσικά και έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα για να δηλώσει σε όλους, ποια είναι η αδυναμία της σε αυτή τη ζωή.

Η τρυφερή ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη με τον γιο της για τη γιορτή της μητέρας

«Αυτό το τυπάκι που με κάνει σήμερα -και κάθε μέρα- να γιορτάζω… Χρόνια πολλά μανούλες!!».

«Αλλάζω κανάλι όταν...» - Η Κοσιώνη αποκάλυψε τι κάνει για να προστατέψει τον γιο της

Η Σία Κοσιώνη βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, την Τρίτη 3/5, και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον γιο της, Δήμο, ο οποίος είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά της.

Τα γεγονότα με την υπόθεση της Πάτρας είναι φρικιαστικά και κάθε ανακάλυψη συγκλονίζει το πανελλήνιο, ωστόσο είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και κάθε φορά που προβάλλεται στην τηλεόραση εκείνη προσπαθεί να αλλάζει κανάλι, ώστε να μην χρειάζεται το παιδί της να βλέπει τόσο σκληρές εικόνες.

«Χτίζεις ένα μηχανισμό άμυνας που κρατάει ό,τι πρέπει να κρατήσει ή ότι δεν μπορεί να αποβάλλει γιατί συμβαίνουν και πράγματα τα οποία μπορεί να σηκώσει η πέτσα σου. Δεν μπορείς να τα μεταβολίσεις, βλέπε πόλεμος, βλέπε την ιστορία με την Πάτρα και πολλά άλλα.

Θα γυρίσεις στο σπίτι σου θα το συζητήσεις, θα πας έξω θα το συζητήσεις, οπότε δεν μπορείς να ξεφύγεις. Κατά τα άλλα, υπάρχει ένα μηχανισμός που δημιουργεί μία άμυνα», δήλωσε αρχικά.

«Αναγκαστικά το παιδί μου είναι ένα πάρα πολύ ενημερωμένο παιδί, γιατί ζω σε έναν συγκεκριμένο κόσμο και εκεί ζει και το παιδί. Παρακολουθεί ειδήσεις, αλλά δεν σας κρύβω πως τον τελευταίο καιρό αλλάζω το κανάλι όταν είναι μπροστά το παιδί.

Όταν ας πούμε παίζει η υπόθεση με τα τρία παιδιά στην Πάτρα, όταν ξέρω ότι θα ακολουθήσει ένα ρεπορτάζ με σκοτωμούς δεν θέλω να το ακούσει. Ξέρει όμως ότι γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία, ξέρει ότι ο πόλεμος είναι ένα κακό πράγμα.

Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να εισάγονται από νωρίς στην αλήθεια, σε μία ισορροπία με το παραμύθι, όμως να μην ονειροβατούνε και τα παιδιά. Μπαίνουμε σε έναν απρόβλεπτο και πολύπλοκο κόσμο, οπότε μικροί και μεγάλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι, πολύ προσγειωμένοι και πολύ υποψιασμένοι», κατέληξε.