Έχουν κάτι αριστοκρατικό - Η τρυφερή φωτογραφία της Βίκυ Καγιά αγκαλιά με τα παιδάκια της

''Λιώνει'' εκείνα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έχουν κάτι αριστοκρατικό - Η τρυφερή φωτογραφία της Βίκυ Καγιά αγκαλιά με τα παιδάκια της

Η Βίκυ Καγιά είναι μια πολύ τρυφερή μανούλα και πάντα προσπαθεί να ξεκλέβει χρόνο και να τον αφιερώνει στα δύο παιδάκια της, που ότι και αν συμβαίνει θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της. Τα χρόνια από την πρώτη της εγκυμοσύνη τρέχουν σαν νερό και αυτό φάνηκε από την τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.

Έχουν μεγαλώσει πολύ λοιπόν, η κόρη και ο γιός της και η αλήθεια είναι πως δε μας συνηθίζει σε δημόσιες φωτογραφίες τους το μοντέλο. Ανήμερα λοιπόν την γιορτής της μητέρας, η Καγιά θέλησε με την κίνηση της αυτή να δείξει πως δεν τους ξεχωρίζει και πως και οι δύο είναι οι αδυναμίες της.

Η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά με τα παιδιά της για τη γιορτή της μητέρας

Φωτογραφίες από το σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά

O Bασίλης Ζούλιας είναι ένας από τους κορυφαίου Έλληνες σχεδιαστές, του οποίου ρούχα και δη νυφικά φόρεσαν πολλές λαμπερές κυρίες και επιθυμούν να βάλουν άλλες τόσες. Μεταξύ των κορυφαίων ονομάτων που έχει συνεργαστεί φαίνεται να ξεχωρίζει ιδιαίτερα την Βίκυ Καγιά.

Η συμπάθεια αυτή έγινε ευρέως φανερή με ένα post του σχεδιαστή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία από την περίοδο εγκυμοσύνης του μοντέλου και αποκάλυψε τα χρόνια γνωριμίας τους.

Η οικία της του μοντέλου - παρουσιάστριας έχει γήινα χρώματα, είναι μοντέρνο, φωτεινό με μεγάλες τζαμαρίες. Eντύπωση προκαλεί επίσης ο υπέροχος κήπος, στον οποίο τα παιδιά της περνούν δημιουργικά και ευχάριστα την ώρα τους όταν ο καιρός του το επιτρέπει.

Η Βίκυ Καγιά μας έχει δείξει πολλές γωνίες του σπιτιού της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου κάνει διάφορες αναρτήσεις.

«Στη δική μας οικογένεια, την οικεία Κρασσά έχουμε τέσσερα παιδιά και είμαστε μια χαρά. Τα παιδιά μου αν και δεν είναι μωρά πλέον, το σαλόνι έχει γίνει πάρκο. Έχω αρχίσει να ανησυχώ για την κοινωνική συμπεριφορά των παιδιών μου. Το να είσαι αποκομμένος από τον κόσμο, από τις αθλοπαιδείες σου, από το σχολείο σου, αυτό το πράγμα σε κλείνει συναισθηματικά και είναι δύσκολο να κοινωνικοποιηθείς», είχε πει σε δηλώσεις της η ίδια χαρακτηρίζοντας το σαλόνι πάρκο.

Βίκυ Καγιά Ηλίας ΚρασσάςΒίκυ Καγιά σπίτιΒίκυ Καγιά σύζυγος