«Το κενό δεν καλύπτεται...» - Συγκλονίζει η Ελένη Κρίτα για τον θάνατο της κόρης της

Η σχέση που έχει με την εγγονή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το κενό δεν καλύπτεται...» - Συγκλονίζει η Ελένη Κρίτα για τον θάνατο της κόρης της

Η Ελένη Κρίτα παραχώρησε συνέντευξη στο Όλα Γκουντ την Κυριακή 8/5 και μεταξύ άλλων η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο, που έχουν παίξει οι απώλειες στη ζωή της, μιας και δεν ήταν λίγες και καθόλου ασήμαντες μέχρι σήμερα. Από τις πιο συγκλονιστικές είναι αυτή του πρώτου της άντρα, με τον οποίο είχε χωρίσει αλλά και ο θάνατο της κόρης της.

Φυσικά και δεν υπάρχει μεγαλύτερος θρήνος στη ζωή από το να χάνει η μητέρα το παιδί της και γι αυτό έχει μιλήσει με πολύ συγκινητικά λόγια η Κρίτα. Σε κάθε περίπτωση όμως, εξήγησε πώς έπρεπε να μαζέψει τα κομμάτια της καθώς έχει μια εγγονή, στης οποίας το πλάι στέκεται όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί, σα να ήταν η μητέρα της στη ζωή.

Οι δηλώσεις της Ελένης Κρίτα για τον θάνατο της κόρης της

«Οι πιο δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα απώλειες. Όταν είσαι πιο νέος έχεις περισσότερες δυνάμεις ανασύνταξης κι επούλωσης. Μετά ο πρώτος άντρας μου με τον οποίο είχαμε χωρίσει αλλά ήμασταν αγαπημένοι. Βέβαια είχα και τον Μίμη Χρυσομάλλη στη ζωή μου, που ήταν ένα πολύ σημαντικό στήριγμα αυτό. Ήμασταν 19 χρόνια μαζί. Δεν παντρευτήκαμε και νομίζω αυτό μας κράτησε μαζί γιατί ο καθένας ήταν ελεύθερος να φύγει» είπε η Ελένη Κρίτα.

«Το κενό δεν καλύπτεται σε τέτοιες ηλικίες. Νομίζω ότι σε καμία ηλικία οι γονείς δεν καλύπτονται. Υποκαθιστώ κάπως τη μαμά κι ο μπαμπάς δόξα τω Θεώ είναι εδώ. Υπάρχει άγχος αλλά είμαι κι εγώ πιο ψύχραιμη τώρα.» πρόσθεσε η Ελένη Κρίτα.

Λίγα λόγια για την Ελένη Κρίτα

Έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση το 1984 στη σειρά "Ένας συγγραφέας ζητάει πρόσωπα". Ακολούθησαν κι άλλες τηλεοπτικές παραγωγές τη δεκαετία του 1980 στην κρατική τηλεόραση μεταξύ των οποίων: "Υπερμνησία" το 1984, "Η ζωή του Αττίκ" το 1985 και "Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα" το 1987. Παράλληλα με τις τηλεοπτικές της συμμετοχές την περίοδο αυτή έλαβε μέρος και σε 10 βιντεοταινίες άλλοτε με πρωταγωνιστικούς και άλλοτε με μικρότερους ρόλους.

Έγινε ευρύτερα γνωστή το 2005 με τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη "Στο Παρά Πέντε στο ρόλο της Μαριλένας Δορκοφίκη. Η σειρά θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες της ελληνικής τηλεόρασης σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία μέχρι και σήμερα.

Ελένη Κρίτα

Μετά τη συμμετοχή της στο "Παρά Πέντε" ακολούθησαν συμμετοχές σε διάφορες σειρές όπως "Safe Sex TV Stories", "Απόστολος και Μόνος", "Super Μπαμπάς", "Γιούγκερμαν" και "Αληθινοί Έρωτες". Από το 2008 μέχρι το 2010 είχε ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά "Η Πολυκατοικία" με την συμμετοχή της να ξεκινά στα μέσα του πρώτου κύκλου και να ολοκληρώνεται λίγο πριν το τέλος του δεύτερου. Τη σεζόν 2018-2019 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή κωμική σειρά "Όσο Έχω Εσένα". Τέλος, το 2021, πρωταγωνίστησε στα επεισόδια 91-95 στην δραματική σειρά του Alpha, Αγγελική