Τα «έσπασε» στον αέρα του ΣΚΑΙ η Μαρία Αναστασοπούλου - Το βίντεο με τον Χρήστο Μάστορα από τα μπουζούκια

Η άγνωστη σχέση του Άρη Πρωτοσάλτε με τον τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα «έσπασε» στον αέρα του ΣΚΑΙ η Μαρία Αναστασοπούλου - Το βίντεο με τον Χρήστο Μάστορα από τα μπουζούκια

Η Δευτέρα ξεκίνησε πολύ διαφορετικά από ότι αναμενόταν για την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, «ΣΗΜΕΡΑ», καθώς η Μαρία Αναστασοπούλου αποφάσισε να μας αποκαλύψει την μουσική που λατρεύει και κυρίως τον τραγουδιστή για τον οποίο τρελαίνεται. Φυσικά ο συμπαρουσιαστής της, Δημήτρης Οικονόμου, έμεινε άναυδος, αλλά μάλλον η δημοσιογράφος προετοιμάζεται έτσι για τη νέα της εκπομπή στο κανάλι του Φαλήρου.

Τους άφησε όλους άφωνους η Μαρία Αναστασοπούλου

«Δεν παίζεται ο (Χρήστος) Μάστορας, πάντως. Έχω εδώ στο κινητό και ένα βίντεο… Κάτσε, να το δείξουμε! Να δω αν ακούγεται από το μικρόφωνο μου. Είναι για τους ερωτευμένους αυτό» συμπλήρωσε με χαμόγελο η παρουσιάστρια.

«Αν με δεις μπροστά στην πόρτα σου χαράραματ… Άκου τον στίχο» πρόσθεσε, μιλώντας στον Δημήτρη Οικονόμου. Στη συνέχεια, δε, ο Άρης Πορτοσάλτε πρόδωσε και εκείνος την σχέση που έχει με τον πατέρα του Χρήστου Μάστορα.

Καταγγελία σε Οικονόμου και Αναστασοπούλου για σεξισμό

Απίστευτες κατηγορίες εξαπέλυσε μία κοπέλα που εμφανίστηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Σήμερα του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου, η οποία κατηγόρησε τους συντελεστές της εκπομπής για σεξισμό λόγω όσων ακούστηκαν στο πλατό πριν τις δηλώσεις της.

Όπως, αναφέρει, η ίδια, μετά από τη συνέντευξη δέχτηκε προσβολές και σεξιστικά σχόλια, γι’ αυτό και σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά του καναλιού. Η ίδια είπε ότι πήγαινε στη Σαντορίνη για να δουλέψει σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι όλα... άρχισαν την περασμένη εβδομάδα, όταν η πρωινή ενημερωτική εκπομπή έκανε ρεπορτάζ στο λιμάνι του Πειραιά για τους ταξιδιώτες στα ελληνικά νησιά. Ο ρεπόρτερ Γιώργος Τσελίκας ενώ βρισκόταν στον «αέρα» εντόπισε μια νεαρή ταξιδιώτισσα λέγοντας, «κάτι βλέπω, για να πάω από εκεί να το τσακώσω». Τη στιγμή που εκείνη επιβιβαζόταν στο πλοίο της γραμμής για Σαντορίνη μαζί με τον πατέρα της. Όλα αυτά τις μέρες που γίνεται σάλος με τις καταγγελίες των φοιτητριών του ΕΚΠΑ για τον καθηγητή του τμήματος Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας.

Η ίδια επίσης αναφέρει ότι όλα αυτά έγιναν επειδή φορούσε ένα κοντό φόρεμα τη στιγμή που πήγαινε στη Σαντορίνη για να εργαστεί στον χώρο της εστίασης: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε όλο αυτό! Επειδή φορούσα ένα κοντό φόρεμα; Ας μας πούνε πού αρχίζει και πού τελειώνει ο ρατσισμός, τι είναι σεξισμός και τι σεξουαλική παρενόχληση! Θα φοράω ό,τι θέλω χωρίς να δώσω αναφορά σε κανέναν.

Βρίσκομαι στη Σαντορίνη για να δουλέψω σε μαγαζιά, εργάζομαι σκληρά και κάνω 12ωρα μεροκάματα, μακριά από το σπίτι μου και σε δύσκολες συνθήκες, όπως κάνουν πολλά κορίτσια και αγόρια στην ηλικία μου. Γιατί να δέχομαι όλη αυτή τη συμπεριφορά, τη στιγμή που το μόνο που θέλω είναι να δουλέψω έντιμα για να βγάλω κάποια χρήματα και να χτίσω τη ζωή μου

Τέλος, η Τατιάνα Σαββίδου αναφέρει ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά όσων την εκθέτουν, καθώς αισθάνεται ότι προσβλήθηκε χυδαία, τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της: «Η μητέρα μου και ο πατέρας μου μπαίνουν στο διαδίκτυο και διαβάζουν όλα αυτά το προσβλητικά σχόλια και στενοχωριούνται πολύ. Είναι μεγάλοι άνθρωποι, με προβλήματα υγείας, και φοβάμαι μην πάθουν τίποτα.

Όλος αυτός ο εξευτελισμός που δέχομαι μπορεί μελλοντικά να μου δημιουργήσει προβλήματα στην επαγγελματική, αλλά και στην προσωπική μου ζωή. Αν δεν σταματήσει η διασπορά ψευδών σχολίων, σκέφτομαι να κινηθώ διαφορετικά».