Βαμμένη και χαμογελαστή χωρίς την μάσκα της - Χαμός στο instagram με την νέα φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Χιλιάδες likes και σχόλια μέσα σε λίγα μόλις λεπτά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βαμμένη και χαμογελαστή χωρίς την μάσκα της - Χαμός στο instagram με την νέα φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Το πρόσωπό της χωρίς την μάσκα αποφάσισε να δείξει πριν λίγο καιρό η Ιωάννα Παλιοσπύρου, με την ίδια να λαμβάνει για ακόμη μια φορά απεριόριστη αγάπη και στήριξη από τον κόσμο.

Η Ιωάννα πλέον νιώθει πιο δυνατή και έτοιμη από ποτέ να προχωρήσει στην ζωή της και να αφήσει πίσω της όλες τις άσχημες αναμνήσεις που έχει από την επίθεση με το βιτριόλι και μετά. Η ίδια σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους νέες της φωτογραφίες χωρίς την μάσκα της, στις οποίες την βλέπουμε βαμμένη και με φτιαγμένο μαλλί.

Το ίδιο λοιπόν έκανε και τώρα, με την Ιωάννα να αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα νέο της στιγμιότυπο, όπου ποζάρει χαρούμενη και χαμογελαστή.

Πιο χαμογελαστή από ποτέ η Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς την μάσκα της

«Evening Thoughts.. “Make up is art. Beauty is spirit.” True story ???????? ???? @olympiakrasagaki», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

«Ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε με βιτριόλι πριν από δυο χρόνια προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της παρά τα αλλεπάλληλα χειρουργεία, την ψυχολογική εξουθένωση και πολύ πόνο. Μάλιστα, πρόσφατα την είδαμε να παραχωρεί συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» όπου αποκάλυψε το πρόσωπό της για πρώτη φορά.

Η ίδια είναι επίσης αρκετά ενεργή μέσα από τα social media όπου προσπαθεί με κάθε τρόπο να δώσει τρανά παραδείγματα στον έξω κόσμο καθώς αναμφίβολα έχει διδάξει σε όλους τι σημαίνει δύναμη ψυχής. Έτσι λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της λεζάντας της:

«Παρ΄όλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα. Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για εμένα ήταν ένα σημαντικό βήμα και με γεμίζει με τόση δύναμη που ξέρω πως είστε δίπλα μου και με στηρίζετε κάθε φορά. Αυτό είναι ευλογία».