Νέα ερωτική ταινία της Κim Κardashian στη φόρα - Όλη η αλήθεια

Ο πρώην σύντροφος της σπάει τη σιωπή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα ερωτική ταινία της Κim Κardashian στη φόρα - Όλη η αλήθεια

Άλλη μία ερωτική ταινία της Kim Kardashian, η οποία πρόσφατα παραλίγο να χάσει όλα της τα μαλλιά για το Met Gala 2022, πρόκειται να βγει στη φόρα. Όλα ξεκίνησαν πριν 15 χρόνια, όταν ο πρώην σύντροφος της, Ρέι Τζέι, την εκβίαζε με το πρώτο.

Μπορεί πλέον να έχει εξελιχθεί σε μία ισχυρή επιχειρηματία, με τη δική της «αυτοκρατορία» και να είναι μία από τις διασημότερες παρουσίες στα social media, όμως η φήμη της ξεκίνησε με αφορμή ένα sex tape που κυκλοφόρησε χωρίς την συγκατάθεσή της, ο πρώην σύντροφός της.

Άλλη άποψη φαίνεται να έχει ο Ρέι Τζέι για την Kim Kardashian

Ο ίδιος, υποστηρίζει πως δε βρίσκεται στην κατοχή τη δική του αλλά της Kim.

Ο Αμερικα­νός τραγουδιστής μίλησε στην «Daily Mail» και ισχυρίστηκε ότι η Κιμ είχε τοποθετήσει τις βιντεοκασέτες, στις οποίες κατέγραψαν τους εαυτούς τους να κάνουν σεξ, μέσα σε ένα κουτί παπουτσιών της Nike και το κουτί κάτω από το κρεβάτι της.

Επιμένει ότι η διαβό­ητη πλέον ερωτική ταινία δεν είναι η μοναδική που έχουν γυρίσει, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει και δεύτερη, ωστόσο το μοναδι­κό αντίγραφο το έχει στην κατοχή της η Κιμ.

kim kardashian hot

Κατηγόρησε, μάλιστα, την Κιμ και τη μαμά μάνατζερ της, Κρις Τζένερ, ότι όσο εκείνος παρέμενε στο παρασκήνιο έβγαλαν δισεκατομμύρια δολάρια «κα­κοποιώντας το όνομα του», και για τη διαρροή της ερωτικής ταινίας είπε «εγώ δεν μίλησα ποτέ».

Ο τραγουδιστής υποστηρίζει ότι δεν ήταν αυτός που διοχέτευσε τη διαβόη­τη ερωτική ταινία. Παραδέχτηκε ότι πρότεινε αστειευόμενος στην Κιμ να το κυκλοφο­ρήσουν στο διαδίκτυο όταν είδε την επι­τυχία που είχε η ερωτική ταινία της Πάρις Χίλτον. Ωστόσο ισχυρίστηκε ότι, με το που το πρότεινε, η Κιμ το είπε στη μητέρα της «και από εκεί και μετά έφυγε από τον έλεγχο μου».

Μάλιστα, βγήκε από τα ρούχα του με τον πρόσφατο ισχυρισμό της Κιμ στο οικογενειακό reality στο Ηulu ότι μπορεί να έχει βίντεο που τον δείχνει να τοποθετεί δονητή στα οπίσθια της ενώ εκείνη κοιμόταν. «Είναι ψέμα και με κάνει να φαί­νομαι σαν βιαστής» είπε έντονα εκνευρισμένος ο 41χρονος.

Ρει Τζει

Εντωμεταξύ, κόντρα έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε πρώην και νυν West - Davidson

Ο ράπερ στέλνει συνεχώς μηνύματα στα social media του Pete, ώσπου τελικά ο δεύτερος αποφάσισε να απαντήσει στις συνεχείς επιθέσεις. Ο 28χρονος σταρ ζήτησε από τον Kanye West να τον συναντήσει πρόσωπο με πρόσωπο προκειμένου να σταματήσει η μεταξύ τους κόντρα που δημιουργήθηκε στο ίντερνετ.

Την κόντρα βέβαια έβαλε και αυτός το χεράκι του για να φουντώσει καθώς έστελνε μηνύματα αναφερόμενος στο απαξιωτικό του ψευδώνυμο Skete προτού κοινοποιήσει ότι ήταν στην πραγματικότητα στο κρεβάτι με την εν διαστάσει σύζυγο του Kanye, Kim Kardashian.

Τα σχετικά μηνύματα διέρρευσε στο Buzzfeed ο Dave Sirus.

Ο Pete γράφει στον Kanye «Μπορείς σε παρακαλώ να ηρεμήσεις; Είναι 8 το πρωί και δεν πρέπει να είσαι έτσι. Η Κιμ είναι κυριολεκτικά η καλύτερη μητέρα που έχω γνωρίσει. Αυτό που κάνει για αυτά τα παιδιά είναι καταπληκτικό και είσαι τόσο τυχερός που είναι η μαμά των παιδιών σου. Ωρίμασε λίγο».

Κόντρα Pete - Kanye

Ο Kanye ρωτά: «Πού είσαι;». Με τον Pete να του απαντά: «Στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου».

Pete και Kim

Κ - «Χαίρομαι που βλέπω ότι είσαι εκτός νοσοκομείου και προσπαθείς να απεξαρτηθείς».

Κόντρα Kanye - Pete

P - «Δεν με τρομάζεις, αδερφέ. Οι ενέργειές σου είναι τόσο μ… και ντροπιαστικές. Είναι τόσο λυπηρό να σε βλέπω να καταστρέφεις την κληρονομιά σου καθημερινά». «Μακάρι να φερθείς σαν άνδρας για μια φορά στη ζωή σου». «Άσε με να σε βοηθήσω, φίλε. Παλεύω και με ψυχικά θέματα. Δεν είναι εύκολο το ταξίδι». Σε άλλο σημείο του είπε ότι «εμπόδισα την εκπομπή SNL να μιλάει για σένα ή να σε κοροϊδεύει, κάτι που ήθελαν να κάνουν εδώ και μήνες»
«Αν συνεχίσεις να με πιέζεις με αυτό τον τρόπο και όπως κάνεις τους τελευταίους έξι μήνες θα σταματήσω να είμαι τόσο καλός απέναντί σου».
Μηνύματα Knaye - Pete

Μηνύματα Pete - Kanye