«Τι πάει να πει χωρισμός; Εμάς μας ενώνουν πολλά» - Κόλαφος η Αννίτα Πάνια για τον Νίκο Καρβέλα

Η συνέντευξη της παρουσιάστριας στο Τετ α Τετ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τι πάει να πει χωρισμός; Εμάς μας ενώνουν πολλά» - Κόλαφος η Αννίτα Πάνια για τον Νίκο Καρβέλα

Το βράδυ της Κυριακής 8/5 η Αννίτα Πάνια βρέθηκε απέναντι από τον Τάσο Τρύφωνος, στην θέση που δεν έχει συνηθίσει, αυτή της συνεντευξιαζόμενης. Στην εκπομπή «Τετ α Τετ» η παρουσιάστρια έδωσε μια εξομολογητική συνέντευξη και φυσικά αναφέρθηκε και στον άντρα της ζωής της, Νίκο Καρβέλα.

Πως γνωρίστηκε ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια

«Ούτε εγώ περίμενα ότι θα παντρευτώ ποτέ. Στον Καρβέλα θαυμάζω ότι είναι ανεπιτήδευτος, ένας άνθρωπος πολύ ειλικρινής. Αυτό το θαυμάζω στους ανθρώπους. Ο Νίκος πάσχει από ειλικρίνεια σε βαθμό κυνισμού. Είναι ειλικρινής και την ίδια στιγμή είναι από τους πιο καλόψυχους, καλής ποιότητας, ανθρώπους. Ο Νίκος μεγαλώνει πολύ ωραία, είναι ειλικρινής και τίμιος άνθρωπος, πάρα πολύ καλός. Ξηγιέται καλά.

Τι σημαίνει χωρίζω ρε φίλε; Όταν με έναν άνθρωπο έχεις αγάπη, συμβατότητα και έχεις και θαυμασμό για αυτό που είναι και εκείνος για σένα, σαν άνθρωποι γιατί να χωρίσεις τα τσανάκια σου; Γιατί να μην τον βλέπεις, γιατί να μην περνάς καλά μαζί του; Εννοείται ότι είναι και ο πατέρας του γιου μου, μας ενώνει αυτό. Αλλά δεν είναι αυτό μόνο που μας ενώνει» εξομολογήθηκε η Αννίτα Πάνια.

«Με πήρε τηλέφωνο μια μέρα και μου την έπεσε κανονικά. Ο Καρβέλας είναι πολύ στρέιτ αγόρι, αυτό που θέλει το πάει στα ίσια, δεν το κουράζει. Με πήρε και μου λέει “γεια σου είμαι ο Καρβέλας. Σε γουστάρω, θέλω να βγούμε έξω. Δεν ήμουν πολύ δεκτική, λέω εντάξει φίλε θα τα πούμε κάποια στιγμή. Μετά ερωτευτήκαμε πολύ. Ο γάμος μας ήταν μια ιδέα του Νίκου. Ήταν ένα event ωραίο το οποίο όμως εγώ δεν το διασκέδασα. Τα έχω πει αυτά. Δεν το διασκέδασα γιατί είμαι κομπλεξικό άτομο. Χωρίζεις όταν τελειώνει ο έρωτας, το πάθος» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια μίλησε και για την αδυναμία που έχει στον γιο της, Ανδρέα. «Ο γιος μου είναι 14 χρονών. Δεν με είχα φανταστεί να έχω μητρικό ένστικτο, βγήκε μετά μητρικό και φιλικό. Τον λατρεύω, δεν ξέρω να σου πω τίποτα άλλο. Το θέλαμε και οι δύο πάρα πολύ.

Θέλαμε εμείς οι δύο να έχουμε κάνει ένα παιδί. Γενικότερα δεν είχα μητρικό φίλτρο, να βάλω ένα όριο ότι θα κάνω παιδί με κάποιον. Με τον Νίκο μου βγήκε, για αυτό και γουστάρω τον Αντρέα. Δεν είμαι καθόλου χαλαρή μητέρα, είμαι κανονικότατη!» εξομολογήθηκε για τον γιο της, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και την Viral επιτυχία του Ανδρέα Καρβέλα.

«Παρά έγινε viral… Θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του ταυτότητα και τη δική του προσωπικότητα σε κάθε ηλικία και να είναι. Για αυτό βλέπεις και πολλές φορές δεν μιλάω για τον γιο μου γιατί δεν ξέρω αν και ο ίδιος θέλει. Το παιδί έβγαλε ένα τραγούδι, το οποίο είχε ανεβάσει στο Youtube πριν γίνει γνωστό και τυχαία το πήρε κάποια σελίδα και έγινε το σουξέ της εποχής.

Ο τύπος όταν το έγραψε ήταν ένα ανεπιτήδευτο πλασματάκι, το οποίο ήταν στην θάλασσα και μετά το έγραψε μόνος του. Οι στίχοι τον εξέφραζαν. Και τα ανέβασε αυτά, μη γνωρίζοντας ότι κάποια στιγμή θα το πάρουν και θα γίνει όλο αυτό το πράγμα! Αν ρωτήσεις τον ίδιον δεν ήθελε να γίνει αυτό.

Πάντως η μελωδία ήταν ωραία. Ο Ανδρέας με το “Κολυμπάω” έκανε μεγαλύτερη επιτυχία από τον Καρβέλα. Δεν ξέρω αν θα ασχοληθεί με τη μουσική, θέλω να είναι ευτυχισμένος και ήρεμος» απάντησε η Αννίτα Πάνια.

«Μια χαρά νιώθω. Η έλευση ενός νέου ανθρώπου είναι μόνο για καλό. Χαίρομαι για τον Νίκο, ό,τι έρχεται από τον Νίκο και από τον Θεό όπως ένα παιδάκι, μόνο καλό μπορείς να σκεφτείς για αυτό» δήλωσε για το τρίτο παιδί του Νίκου Καρβέλα.

Ο γάμος Πάνια - Καρβέλα

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 29 Απριλίου του 2010! Το ζευγάρι έφτασε μαζί στο «Politia Tennis Club» , λίγο μετά της 21:00 το βράδυ. Ο Νίκος Καρβέλας οδηγούσε το αυτοκίνητο και έφτασαν παρέα με τον γιο τους Αντρέα, τον οποίο κρατούσε η παρουσιάστρια.

Ο Νίκος Καρβέλας τελικά επέλεξε να φορέσει ένα απλό μαύρο κοστούμι και λευκά αθλητικά παπούτσια, ενώ η Αννίτα Πάνια προτίμησε να κάνει τη διαφορά, με ένα κατακόκκινο φόρεμα. Κουμπάροι του ζευγαριού, ως γνωστόν ήταν η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, η οποία είχε φθάσει στην εκκλησία του «Politia Tennis Club» στις 20:15 και ο ιδιοκτήτης του, Κώστας Δροσόπουλος.

Αννίτα Πάνια Νίκος Καρβέλας γάμος

Κατά τη διάρκεια της τελετής δεν έλειψε και η «χαριτωμένη» παρέμβαση του 2χρονου γιου του ζευγαριού, ο οποίος ήθελε να επισπεύσει το μυστήριο ο ιερέας και από την άλλη η Σοφία Καρβέλα, η κόρη του τραγουδιστή συγκινήθηκε και η μητέρα της, Άννα Βίσση, η οποία ήταν δίπλα της πάντα, της σκούπισε τα δάκρυα χαράς. Μάλιστα, η Αννίτα Πάνια μπορεί να μην φόρεσε παραδοσιακό νυφικό αλλά κράτησε ένα έθιμο. Ποιο; Του πάτησε το πόδι!

Μετά το τέλος του μυστηρίου το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του κατευθύνθηκαν στον χώρο της δεξίωσης, όπου και ξεκίνησε ένα σούπερ γλέντι. Το ζευγάρι χόρεψε μπλουζ και πρώτη η Julie Massino πήρε στα χέρια της το μικρόφωνο για να αφιερώσει τραγούδια στους νεόνυμφους, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ο Λευτέρης Πανταζής, η Άντζελα Δημητρίου, η οποία τραγούδησε το “Ποια θυσία” και φυσικά η Άννα Βίσση, που ερμήνευσε όλες τις πρόσφατες επιτυχίες της.