«Έχω φύγει από δουλειά θεατρική, επειδή...» - Ο Κωστής Σαββιδάκης σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Μίλησε ανοιχτά για όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχω φύγει από δουλειά θεατρική, επειδή...» - Ο Κωστής Σαββιδάκης σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Στην κάμερα του Mega Καλημέρα, το πρωί της Δευτέρας 9/5, πέρα από τον Θανάση Ευθυμιάδη, μίλησε και ο Κωστής Σαββιδάκης. Τον ηθοποιό αυτό το διάστημα τον απολαμβάνουμε στις Άγριες Μέλισσες του ANT1 στον ρόλο του παπά, ωστόσο η συνέντευξή του επικεντρώθηκε σε άλλα σημεία σχετικά με την ζωή του ίδιου.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως το μούσι του το διατηρεί εδώ και 20 χρόνια και δεν θα το έκοβε ή δεν θα το ξύριζε ποτέ, πέρα από την περίπτωση που το χρειαζόταν κάποιος ρόλος που θα του προσέφερε, όμως, πολύ καλή αμοιβή. Στη ζωή του έχει κάνει πολλές δουλειές, όπως σερβιτόρος, λάντζα, σε μπαρ κ.ά., γι' αυτό και η δουλειά γενικότερα δεν είναι κάτι που τον φοβίζει.

Μίλησε, ακόμη, για τον κορωνοϊό και την περιπέτεια υγείας του, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση της οικογένειας, την οποία δεν έχει αποκτήσει και ούτε είναι στα άμεσα σχέδιά του, εφόσον θεωρεί πως είναι αρκετά νέος ακόμα.

Οι δηλώσεις του Κωστή Σαββιδάκη

«Νοσηλεύτηκα 18 ήμερες στο νοσοκομείο με κορωνοϊό. Ήταν δύσκολα, το οξυγόνο μου ήταν χαμηλό. Κατά τ’ άλλα δεν είχα πυρετό, έπρεπε να ανέβει το οξυγόνο», δήλωσε αρχικά ο ίδιος.

«Έχω την καλύτερη σχέση με την θρησκεία και την πίστη. Μεγάλωσα μέσα σε εκκλησία, πήγαινα κατηχητικό. Ποτέ δεν σκέφτηκα να γίνω ιερέας. Έχω πάει στο Άγιο Όρος και με τσίμπησε έντομο, πρήστηκα και έφυγα άρον άρον. Πρέπει να είχα πολλές αμαρτίες! Κόλλησε ο σταυρός στην πλάτη μου για 20 λεπτά, έκανα ακτίνα και είδα ότι υπήρχε μία κύστη», επισήμανε στη συνέχεια.

«Έχω φύγει από δουλεία θεατρική, επειδή είχαν συμβεί πράγματα από έναν συνάδελφο. Δεν ζήτησε συγνώμη και κατέβηκε η παράσταση», κατέληξε.

O παπά Γρηγόρης "πρόδωσε" το τέλος του on air

Συνέντευξη παραχώρησε ο Κωστής Σαββιδάκης, ο αγαπημένος παπάς από το Διαφάνι, στην κάμερα του Breakfast@Star το πρωί της Παρασκευής. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην εξέλιξη της ιστορίας στην καθημερινή σειρά Άγριες Μέλισσες, τις εξελίξεις που ταράζουν στο χωριό τους, τον ανταγωνισμό ενώ εξέφρασε και τη διάθεση να συνεχιστεί το σίριαλ και την επόμενη σεζόν!

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωστής Σαββιδάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ξεκίνησαν οι Άγριες Μέλισσες πριν δύο, δυόμιση χρόνια δεν υπήρχε ανταγωνισμός και πολύ καλά σίριαλ για να μπορέσει να κρατήσουν τον κόσμο μέσα και να κάνουν νούμερα. Μετά τις Μέλισσες όλοι είδαμε ότι βγήκαν αρκετά σίριαλ με πολύ ωραίες ιστορίες, πολύ ωραίους ηθοποιούς οπότε είναι λογικό να μοιραστεί η πίτα. Η πίτα είναι για να μοιράζεται».

«Θα ήθελα να συνεχίσω στις Άγριες Μέλισσες και για τέταρτη και για πέμπτη σεζόν. Νομίζω ότι οι σεναριογράφοι έχουν απίστευτο υλικό στο μυαλό τους, υπάρχουν ιστορίες να απλωθούν και να έχουν υλικό για άλλα πέντε, έξι, επτά χρόνια».

«Για τον παπά είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Και όχι μόνο για τον παπά, για σχεδόν όλο το Διαφάνι έρχονται πολλά από τον Ακύλα. Αυτά που είδαμε μέχρι σήμερα δεν ήταν τίποτα» συμπλήρωσε ο παπα-Γρηγόρης από τις «Άγριες Μέλισσες». Ο παπάς θα έχει πολύ δύσκολες μέρες! Δεν ξέρω αν θα ζήσει… Θα δείξει…»