«Δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί» - Ο Θανάσης Ευθυμιάδης "σπάει" πρώτη φορά τη σιωπή του για την Δέσποινα Μοίρου

Απαντά στις δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί» - Ο Θανάσης Ευθυμιάδης

Το πρωί της Δευτέρας 9/5, στην εκπομπή του Mega, Mega Καλημέρα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε συνέντευξη και προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με όσα είχε αναφέρει η Δέσποινα Μοίρου για εκείνον και το bullying που υποστήριζε πως της έκανε.

Ο ηθοποιός δεν παραδέχτηκε πως συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο, ενώ, μάλιστα, απέδωσε ευθύνες και στους δημοσιογράφους οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, αναπαρήγαγαν το ζήτημα και τα λεγόμενα της ηθοποιού χωρίς να έχουν κάνει έρευνα.

Τόνισε, επίσης, πως δεν υπήρξε φορά που να έχουν βρεθεί μόνοι τους, παρόλα αυτά θεωρεί πως είναι δικαίωμά της να εκφράζει ό,τι επιθυμεί και χαίρεται που ο καθένας μπορεί να το κάνει αυτό ελεύθερα.

Οι δηλώσεις του Θανάση Ευθυμιάδη για την Δέσποινα Μοίρου

«Με τη συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί απλώς, κάποιοι δημοσιογράφοι που το έβγαλαν λειτούργησαν αντιδεολογικά. Τους είπε κάτι μια κοπέλα και δεν έψαξαν να βρουν τον σκηνοθέτη, τον παραγωγό, όλους τους ηθοποιούς που ήμασταν μαζί σε αυτή τη σειρά και να τους πουν ότι εγώ με αυτή τη κοπέλα δεν είχαμε παίξει ποτέ μαζί.

Δεν είχαμε ούτε μια σκηνή μαζί. Δε κοιταχτήκαμε στα μάτια, δε βρεθήκαμε ποτέ μόνοι μας. Είπε κάτι, δικαίωμά της. Χαίρομαι που ζω σε μια χώρα που ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του, απλώς η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ψάχνει αυτό που του λένε», επισήμανε.

«Ήταν ένα σημάδι...» - Ο ηθοποιός αποκαλύπτει το λόγο που σταμάτησε να κάνει σίριαλ

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη την Τετάρτη 4/5, ο οποίος έκανε δηλώσεις για την μέχρι τώρα καριέρα του στην τηλεόραση αλλά και για τους λόγους, που αποφάσισε να αποσυρθεί. Ο ηθοποιός λίγο πριν ξεκινήσει τη δική του εκπομπή εξηγεί για ποιους λόγους είπε το ναι μόνο σε ένα τέτοιου είδους πρόγραμμα.

Σίγουρα με τη στάση ζωής που τον βλέπουμε να ακολουθεί σήμερα, έχοντας βρει την ουσία στα απλά πράγματα της ζωής, η εικόνα του ζεν πρεμιέ ήταν κάτι που θα εγκατέλειπε και το καταλαβαίνουμε. Το λόγο όμως, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να απομακρυνθεί δεν τον ξέραμε και αυτός αφορούσε δουλειά, που έκανε χωρίς να πληρωθεί.

«Η επαγγελματική καταξίωση ήρθε, την χόρτασα, δεν ξέρω αν δεν την είχα χορτάσει εάν θα την παρατούσα τόσο εύκολα. Ήρθε μετά και η οικονομική κρίση από το 2010 στην Ελλάδα και πλέον οι συνθήκες εργασίες στην τηλεόραση δεν είχαν την χαρά των προηγούμενων ετών.

Η τελευταία μου σειρά, στην οποία και δεν πληρώθηκα, ήταν ένα σημάδι που κατάλαβα ότι έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης και άρχισα να βλέπω καινούργιους κύκλους. Δεν ήθελα να κάνω κάτι το οποίο να ταΐζει τον φόβο και την λαγνεία των ανθρώπων. Με την Άννα είμαστε μαζί δεκαέξι χρόνια. Ο έρωτας έρχεται και γίνεται αγάπη με τα χρόνια» συμπλήρωσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Δεν μπορώ να κρίνω κανέναν γιατί και εγώ ανήκα σε αυτούς τους ανθρώπους. Για παράδειγμα, δεν τρώω κρέας τα τελευταία 15 χρόνια».