«Σ' αγαπάω» - Η δημόσια εξομολόγηση του Άγγελου Λάτσιου στη Γαία Μερκούρη

Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σ' αγαπάω» - Η δημόσια εξομολόγηση του Άγγελου Λάτσιου στη Γαία Μερκούρη

Μπορεί ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη να βρίσκονται σε πολύ νεαρή ηλικία, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο ένας έχει βρει ακριβώς αυτό που ψάχνει στον άλλον. To ευτυχισμένο ζευγάρι περνάει πολύ χρόνο κάθε μέρα μαζί και προσπαθούν να ζήσουν όσο περισσότερο γίνεται τα ξέγνοιαστα αυτά χρόνια τους.

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό, η προσωπική τους ζωή συζητήθηκε αρκετά καθώς κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα που τους ήθελαν να γίνονται γονείς για πρώτη φορά.

Το Σαββατοκύριακο, το ευτυχισμένο ζευγάρι διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και μάλιστα, η Γαία Μερκούρη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram.

Τρελά ερωτευμένος με τη Γαία Μερκούρη ο Άγγελος Λάτσιος

Ο Άγγελος Λάτσιος θέλησε μάλιστα να σχολιάσει τη φωτογραφία της αγαπημένης του και έτσι έγραψε: «Σ' αγαπάω».

Άγγελος Λάτσιος Γαία Μερκούρη σχέση

Με τι θέλει να ασχοληθεί η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη είναι ένα νεαρό και πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους, περνούν τις περισσότερες μέρες τους μαζί, ενώ ο ένας δείχνει να έχε βρει στο πρόσωπο του άλλου, το άλλο του μισό.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, η Γαία πήρε την απόφαση να απομακρυνθεί για λίγο από τα social media και έτσι έκλεισε τον προσωπικό της λογαριασμό ωστόσο σύντομα τον άνοιξε ξανά.

Τόσο ο Άγγελος Λάτσιος όσο και η Γαία Μερκούρη είναι πολύ ελεύθερα πνεύματα και έτσι οι δυο τους έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με κάτι αρκετά δημιουργικό.

Η Γαία Μερκούρη, ιδανικά, θα ήθελε να ακολουθήσει σπουδές στον χώρο της τέχνης και συγκεκριμένα να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία. Μάλιστα, μοιάζει ήδη να ρέπει προς αυτή την κατεύθυνση, έτοιμη να ξεδιπλώσει το ταλέντο της.

Τον τελευταίο καιρό φήμες που διαδίδονται με ταχύτητα φωτός στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz αναφέρουν πως η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, γιου της Ελένης Μενεγάκη, Γαία Μερκούρη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Άγγελος Λάτσιος Γαία Μερκούρη