Οι τέσσερις γυναίκες της ζωής της - Η τρυφερή ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα για την Γιορτή της Μητέρας

«Μάνα είναι μόνο μία...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι τέσσερις γυναίκες της ζωής της - Η τρυφερή ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα για την Γιορτή της Μητέρας

Την γιορτή της μητέρας γιόρτασε φέτος για πρώτη φορά και η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία γέννησε το περσινό καλοκαίρι τις δύο δίδυμες κόρες της. Η ευτυχία της δεν κρύβεται και αποφάσισε να μοιραστεί αυτή την τόσο σημαντική μέρα μαζί με τους followers της στο Instagram. (Δείτε εδώ το σχόλιο της που κατακεραυνώνει τις απανταχού Μανούλες)

Η φωτογραφία που ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα για την γιορτή της Μητέρας

Η influencer που ανεβάζει πολύ συχνά στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή, πόσταρε μια φωτογραφία που εξυμνεί τη μητρότητα. Στην φωτογραφία ποζάρουν οι δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα, η ίδια, η μητέρα της Γιώτα και η γιαγιά της Λίτσα. Τέσσερις γενιές γυναικών.

«Μάνα είναι μόνο μια και κάθε γενιά έχει τη δίκη της! Προγιαγιά Λίτσα, γιαγιά Γιώτα, μαμά Χριστίνα, Φιλίππα και Αριάνα (μόλις 20 ημερών) Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες του κόσμου! Κάνουμε την πιο σημαντική δουλειά του κόσμου!» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα της ανάρτησης.

Ο παιδότοπος των παιδιών της Χριστίνας Μπόμπα και του Τανιμανίδη

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι λίγες μέρες πριν ζούσαν ευτυχισμένες στιγμές στο Παρίσι, μας έχουν συνηθίσει σε υπέροχες φωτογραφίες με τις μικρές τους κόρες και μας χαρίζουν στιγμές που δεν γίνεται να μην χαμογελάσει κανείς.

Ωστόσο, πέρα από τα γλυκά προσωπάκια των μικρών κοριτσιών, ειδικά οι νέες μανούλες εκεί έξω, παρατηρούν τα παιχνίδια, τα ρούχα, και τα αντικείμενα που χρησιμοποιεί το διάσημο ζευγάρι για τα παιδιά τους.

Έτσι, ύστερα από πρόσφατη ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη, κατά την οποία η γυναίκα του παίζει με τα παιδιά τους, παρατηρήσαμε το ονειρεμένο πάρκο που τους έχουν δημιουργήσει, το οποίο θυμίζει παιδότοπο και είναι η πιο κατάλληλη λύση για να παίζουν οι μικροί μας φίλοι με ασφάλεια.

Ο παιδότοπος αυτός, περιλαμβάνει έναν φράχτη, μία κούνια και χαλιά για να μπορούν τα μικρά κορίτσια να παίζουν με άνεση, ενώ τα χρώματα που έχουν επιλέξει είναι το ροζ και το λευκό και το χαλί έχει διάφορα σχέδια. Μέσα σε αυτό έχει μπει και η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα για να παίξει και να τους διαβάσει.