«Ξαφνικά έκατσε στα πόδια του» - Ο Αντώνης Βογιατζής απαντά στις κατηγορίες της Έλενας Αθανασοπούλου

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ξαφνικά έκατσε στα πόδια του» - Ο Αντώνης Βογιατζής απαντά στις κατηγορίες της Έλενας Αθανασοπούλου

Ο Αντώνης Βογιατζής, λίγες ημέρες πριν, μίλησε για την υπόθεση βιασμού της Έλενας Αθανασοπούλου, κατηγορώντας την για ανήθικη συμπεριφορά σε κάστινγκ. Το πρωί της Δευτέρας 9/5, συνέχισε τις δηλώσεις του στην εκπομπή της Super Κατερίνας απαντώντας σε όσα ανέφερε και η ηθοποιός για εκείνον, προσπαθώντας να εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως στα κάστινγκ που την είχε καλέσει δεν είχε προλάβει να κρίνει τις υποκριτικές της ικανότητες, καθώς κάθε φορά εκείνη έδειχνε μία πολύ προκλητική συμπεριφορά, για ρόλους που δεν αφορούσαν ερωτικό περιεχόμενο, ενώ είχε ζητήσει να κάνει και πρόβες γυμνή. Η συμπεριφορά της, πέρα από τον ίδιο, εξόργισε και τον σκηνοθέτη που βρισκόταν δίπλα του και το αποτέλεσμα ήταν ο διωγμός της.

Μάλιστα, επισήμανε και ένα ακόμη περιστατικό, όπου εκείνη έκατσε στα πόδια ενός σκηνοθέτη χωρίς αιτία και τον αιφνιδιάσε, με τέτοιο τρόπο που προσέβαλε και τον Αντώνη Βογιατζή που την είχε καλέσει. Ωστόσο, αντί να αντιδράσει με ηρεμία και να δώσει εξηγήσεις, έβαλε τις φωνές και απειλούσε για καταγγελίες.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Βογιατζή για την Έλενα Αθανασοπούλου

«Την είχα σε δυο casting και απορρίφθηκε. Ο λόγος που απορρίφθηκε δεν ήταν οι υποκριτικές της ικανότητες γιατί δε φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο. Της έδωσα ένα κείμενο, έπρεπε να κάνει μια νοικοκυρά. Της είπα να το διαβάσει, να πάρει το χρόνο της για να δούμε αν μπορεί να κάνει 2-3 κινήσεις. Της είπα ότι θέλω να δούμε αν μπορεί να κάνει το βλέμμα μιας μάγισσας.

Προσπάθησε, το αποτέλεσμα που είδα ήταν γελοίο. Με ρώτησε αν θα κάνουμε ερωτικές σκηνές αλλά της είπα ότι ο ρόλος της δεν είναι για να κάνει ερωτική σκηνή» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Για ποιο λόγο να κάνει πρόβες γυμνή; Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε πρόβες έτσι. Ο ρόλος ήταν μια μάγισσα. Γιατί να είναι γυμνή μια μάγισσα; Μετά από αρκετό καιρό είπα να δώσω άλλη μια ευκαιρία. Ο τρόπος της εκεί ήταν καθαρά προκλητικός. Γύρισε ο σκηνοθέτης και μου είπε “διώχτη τώρα”.

Όλοι ήταν κοινωνικοί. Δεν πήγε όμως κανένας να κάτσει στα πόδια κανενός. Σηκώθηκε πάνω και ξαφνικά έκατσε στα πόδια του ανθρώπου. Σηκώνεται επί τόπου ο σκηνοθέτης και λέει, “τι είναι αυτό;” Αυτό εμένα με πρόσβαλε γιατί εγώ την είχα φέρει. Φεύγοντας άρχισε να φωνάζει ότι θα κάνει καταγγελία».

«Μας ζήτησε να κάνουμε πρόβες γυμνές» - ''Έσπασε'' τη σιωπή της για τον ηθοποιό το φερόμενο θύμα

Την Κυριακή 8/5 μέσα από την εκπομπή Τι λες Τώρα παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις της Έλενας Αθνασοπούλου, η οποία μίλησε για το πως αισθάνεται αφού κατήγγειλε τον Κώστα Κωστόπουλο για βιασμό αλλά στη συνέχεια έδωσε απάντηση για όσα την κατηγόρησε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Αντώνης Βογιατζής.

Η ηθοποιός δεν ''μάσησε'' για άλλη μια φορά τα λόγια της και θέλησε να κάνει άλλη μια αιχμηρή δήλωση, που μέχρι τώρα δεν είχε αποκαλύψει. Τόνισε λοιπόν πως σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται τις τοποθετήσεις του Βογιατζή αλλά ίσα ίσα τον κατηγόρησε πως παλιότερα σε πρόβα, είχε ζητήσει από εκείνη και συνάδελφο της να παίξουν το ρόλο τους γυμνές.

«Αφού λοιπόν βγήκε στα κανάλια, να βγει και να μας πει ότι στην προετοιμασία που με είχε πάρει σαν ηθοποιό μαζί με μία άλλη κοπέλα, μας ζήτησε ένα χρόνο πριν τα γυρίσματα να κάνουμε πρόβες γυμνές. Τα έκανα άνω κάτω και έφυγα. Στην πορεία έφυγε και εκείνη η κοπέλα, που είναι φίλη μου πλέον μετά από αυτό».