«Εάν και με το καλό θελήσει...» - Κόλαφος η Κάτια Νικολαϊδου για τον Παπαγιάννη

Η ηθοποιός θα είναι μάρτυρας στη δίκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Εάν και με το καλό θελήσει...» - Κόλαφος η Κάτια Νικολαϊδου για τον Παπαγιάννη

Το πρωί της Δευτέρας 9/5, η Κάτια Νικολαϊδου σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha την δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η ηθοποιός θα βρεθεί στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης της Σοφίας Παυλίδου.

Όλα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2018. Τότε, οι δύο συμβαλλόμενοι εμφανίζονταν μαζί σε θεατρική παράσταση στο θέατρο "Χυτήριο" και η Σοφία Παυλίδου κατήγγειλε πως έπεσε "θύμα άγριου ξυλοδαρμού και χυδαίας εξύβρισης από τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη", στα καμαρίνια του θεάτρου.

Όσα είπε η Κάτια Νικολαϊδου για τι δικαστική διαμάχη Παπαγιάννη - Παυλίδου

Ειδικότερα, η Κάτια Νικολαϊδου ανέφερε χαρακτηριστικά: «ήρθα από το Βέλγιο για την δίκη που δεν έγινε. Εγώ θα ξαναέρθω τον Νοέμβριο και ελπίζω ο κ. Παπαγιάννης να έχει γίνει καλά μέχρι τις 9 Νοέμβρη οπότε να μπορέσει να παραβρεθεί και εκείνος γιατί αυτή τη φορά δεν ήθελε, δεν μπορούσε να μας αντιμετωπίσει».

«Παιδιά, όλα όσα θα πω στο δικαστήριο θα σας τα πω μετά τις 9 Νοεμβρίου. Δεν θέλω να πω τίποτα πριν τη δίκη. Αλήθεια. Θα τα πούμε όλα μόλις γίνει η δίκη. Εάν και με το καλό θελήσει ο κ. Παπαγιάννης και βασικά, επειδή δεν παίζουμε με τις αρρώστιες (δείτε εδώ το λόγο που αναβλήθηκε η δίκη και για πότε), έχει γίνει καλά μέχρι τότε, θα σας τα πω όλα μετά το δικαστήριο» συμπλήρωσε στο πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

«Ισχύει ότι ο κ. Παπαγιάννης έχει κάνει και σε μένα μήνυση», επιβεβαίωσε και την προσωπική τους διαμάχη.

Οι πρώτες δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου έξω από το δικαστήριο

«Δεν έχω να σας δηλώσω κάτι. Ευχαριστώ». Στη συνέχεια η ηθοποιός ρωτήθηκε αν γνωρίζει για το αν θα διεξαχθεί το δικαστήριο, με την Σοφία Παυλίδου να αναφέρει: «Που να ξέρω».

«Ο κ. Παπαγιάννης δύο μήνες μετά το συμβάν γυρνούσε σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές για να υπερασπιστεί το δίκιο του και σήμερα που τον κάλεσε η ελληνική δικαιοσύνη δεν ήταν εδώ»