«Τους λέω στοπ...»: Το άγνωστο περιστατικό μεταξύ Ανδρέα Μικρούτσικου και Μπισμπίκη στο Chart Show

«Γελούσαν και τα μουστάκια της»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τους λέω στοπ...»: Το άγνωστο περιστατικό μεταξύ Ανδρέα Μικρούτσικου και Μπισμπίκη στο Chart Show

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, επέστρεψε στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου μετά από απουσία του τις τελευταίες μέρες για λόγους υγείας, γεμάτος θετική διάθεση. Μέσα σε όλα σχολίασε και το ζευγάρι των ημερών Βανδή - Μπισμπίκη.

Βρήκε σαν αφορμή την πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή στη Θεσσαλονίκη και αποφάσισε να αποκαλύψει πώς γνωρίστηκε με το Βασίλη Μπισμπίκη. Η γνωριμία έγινε στο πλατό της εκπομπής της Βανδή, Chart Show, όπου βρέθηκε καλεσμένος.

Η γνωριμία Μικρούτσικου - Μπισμπίκη

Το πρωί της Δευτέρας 9/5, στην εκπομπή της Super Κατερίνα στον Alpha, o Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε χαρακτηριστικά: «όταν ήμουν καλεσμένος στο Chart Show, κάποια στιγμή πήγα να δω τη Δέσποινα και μπαίνοντας μέσα ήταν γύρω στα δέκα άτομα και ο ένας ήταν πιο γνωστός από τον άλλον. Δηλαδή τους ήξερα όλους εκτός από τον Βασίλη Μπισμπίκη, τον οποίο δεν τον ήξερα. Δεν είχαμε μιλήσει. Τον ήξερα οπτικά αλλά δεν είχαμε μιλήσει. Με όλους τους άλλους, όμως, είτε είχα καιρό είτε τώρα, έπρεπε να πέσω στην αγκαλιά τους».

«Σηκώνονται όλοι και έρχονται επάνω μου σαν να μου κάνουν επίθεση. Τους λέω «στοπ, εγώ ήρθα εδώ στην εκπομπή για τον Βασίλη Μπισμπίκη». «Έλα εδώ Βασιλάρα μου», του λέω. Σηκώνεται, με αγκαλιάζει, τον φιλάω και γυρνάω και κοιτάζω την Δέσποινα που γελούσαν και τα μουστάκια της με τον τρόπο που τους «σνομπάριζα» λέγοντας τους έτσι», συμπλήρωσε ο Μικρούτσικος.

«Είναι ερωτευμένη! Είναι ερωτευμένη! Την ρώτησα κιόλας» βεβαίωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Ο έρωτας της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη δε κρύβεται

Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να μην θέλει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, ωστόσο δεν κρύβει λεπτό τον έρωτα της με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Οι κοινές εμφανίσεις είναι αρκετές, ενώ σχεδόν κάθε φορά ο ηθοποιός την συνοδεύει στα νυχτερινά κέντρα που τραγουδάει για να την απολαύσει.

Την Κυριακή 8/5 η εκπομπή Open Weekend έφερε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία τους από έξοδο τους. Το ζευγάρι ήταν αγκαλιασμένο σε μια καρέκλα, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Να σημειωθεί μάλιστα, πως οι φήμες που θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας φουντώνουν μέρα με την ημέρα πιο πολύ.