Κι όμως η αλλαγή είναι απίστευτη - Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη στο Tik Tok

Το είχε παραλείψει για ενάμιση μήνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κι όμως η αλλαγή είναι απίστευτη - Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη στο Tik Tok

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένας από τους Έλληνες Celebrities που εντυπωσιάζει με το στυλ του και τις εμφανίσεις του είτε στα τηλεοπτικά σόου είστε στους δρόμους της Αθήνας, ο οποίος, μάλιστα, γιόρτασε τα γενέθλιά του λίγες μέρες πριν. Πάντοτε προσέχει το λουκ του και ξέρουμε πως γυμνάζεται για να διατηρεί το κορμί του σε φόρμα, ωστόσο αυτή τη φορά άφησε ένα βήμα από την ρουτίνα ομορφιάς του εκτός. Ο διάσημος παρουσιαστής έμεινε ακούρευτος για ενάμιση μήνα.

Η αλλαγή στην εμφάνιση του Σάκη Τανιμανίδη

Αφού, λοιπόν, διατηρεί μία άμεση σχέση με το κοινό του, ο ίδιος αποφάσισε μέσα από τα social media του και συγκεκριμένα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok να μοιραστεί την αλλαγή της εμφάνισής του, δείχνοντας το πριν και το μετά. Η αλλαγή ήταν απίστευτη και ομολογουμένως, το styling των μαλλιών παίζει τρομερό ρόλο στην εμφάνιση ενός ανθρώπου. Εσείς πως τον προτιμάτε;

Ευχάριστα νέα για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη - Ανακοινώθηκε στην κάμερα του Happy Day

Ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz φαίνεται πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του. Ο λόγος για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, οι οποίοι ύστερα από την απόκτηση των διδύμων τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, πριν ακόμη κλείσουν χρόνο, ανακοινώθηκε στο Happy Day πως τα δύο κορίτσια είναι έτοιμα να βαφτιστούν.

Στο ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, που παρουσιάστηκε την Παρασκευή 6/5 στον αέρα της εκπομπής, η Αριάνα και η Φιλίππα θα βαφτιστούν τον Σεπτέμβριο και η τοποθεσία θα είναι, φυσικά, η Μύκονος. Στις συζητήσεις των γονιών υπήρχαν και άλλα δύο νησιά, παρόλα αυτά για δικούς τους λόγους αποκλείστηκαν, αν και κανείς δεν πρέπει να παραπονιέται για την επιλογή που απέμεινε. Βέβαια, τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.

Νονοί των δύο κοριτσιών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα είναι η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης, δύο αγαπημένη φίλοι του παρουσιαστή και της συζύγου του.