«Έλεγε ότι είναι ο αρραβωνιαστικός μου»: Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ελεωνόρας Μελέτη

Άγνωστος παρίστανε πως είναι σε σχέση μαζί της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έλεγε ότι είναι ο αρραβωνιαστικός μου»: Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ελεωνόρας Μελέτη

Το πρωί της Δευτέρας, 9/5, μέσα από το Mega Καλημέρα η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ελεονώρα Μελέτη, σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε η Αννίτα Πάνια στον Τάσο Τρύφωνος και όσα είπε για τον τρόπο που ξεκίνησε η σχέση της με τον Καρβέλα (Δείτε εδώ τις δηλώσεις της).

Η Πάνια αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα στο οποίο ο Νίκος Καρβέλας παραδέχτηκε πως είναι ερωτευμένος μαζί της. Με αυτό σαν αφορμή, η Μελέτη μοιράστηκε μια προσωπική της εμπειρία από το παρελθόν.

Η αποκάλυψη της Ελεωνόρας Μελέτη για την εποχή που είχε αρραβωνιαστικό χωρίς να το ξέρει

Η παρουσιάστρια είπε πως την περίοδο που ακόμη εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Star, υπήρχε κάποιος θαυμαστής της που πήγαινε στις εγκαταστάσεις του σταθμού και υποστήριζε ότι είναι αρραβωνιαστικός της. Η ίδια, όμως, δεν είχε καμία απολύτως σχέση μαζί του. Δεν τον γνώριζε καν.

Συγκεκριμένα είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη για τον άγνωστο : «Μου έχει τύχει και εμένα. Ερχόταν στο Star και έλεγε ότι είναι ο αρραβωνιαστικός μου. Μου έλεγαν ότι ήρθε ο αρραβωνιαστικός μου και τους έλεγα ότι δεν έχω αρραβωνιαστικό». Μάλιστα εκείνος υποστήριζε ότι είναι αρραβωνιαστικός της και έκαναν μαζί βόλτα στις παραλίες της Αναβύσσου.

Γιατί χώρισαν Πάνια - Καρβέλας

Η Αννίτα Πάνια «έσπασε» την σιωπή της για το χωρισμό! Έδωσε τέλος για αυτόν τον λόγο και η σχέση της με το Νίκο Καρβέλα τελείωσε οριστικά! Τι είχε πει η ίδια;

Η εκπομπή «Πρωινό» συνάντησε την Αννίτα Πάνια πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της στο Έψιλον και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιο της, Ανδρέα αλλά και για τις φήμες χωρισμού από τον Νίκο Καρβέλα.

Η Αννίτα Πάνια τόνισε ότι δεν έχει μυστικά ομορφιάς και είναι προληπτική. Όσο για τον γιο της, είπε: «Ο Ανδρέας πάει Δευτέρα δημοτικού, αλλά δεν τρελαίνομαι να μιλάω δημοσίως για το παιδί...».

Με χιουμοριστικό τρόπο απάντησε σχετικά με το νέο... διαβολικό τραγούδι του συντρόφου της Νίκου Καρβέλα.

«Είναι σατανιστής ο Νίκος και γι' αυτό χώρισα. Εγώ είμαι άνθρωπος του Θεού» σημείωσε η παρουσιάστρια και τόνισε ότι της αρέσουν πολύ τα νέα του τραγούδια.