Άνοιξαν οι κάμερες ένα λεπτό νωρίτερα - Σε τι κατάσταση έπιασε ο φακός τη Μενεγάκη

Η σημερινή εκπομπή άρχισε με διαφορετικό τρόπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άνοιξαν οι κάμερες ένα λεπτό νωρίτερα - Σε τι κατάσταση έπιασε ο φακός τη Μενεγάκη

Δευτέρα 9 Μαΐου, η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι του Mega, βγήκε στον αέρα. Όμως, είχε κάτι το διαφορετικό.

Ξεκίνησε ένα λεπτό νωρίτερα και η παρουσιάστρια πιάστηκε εξαπίνης. Όπως τόνισε η ίδια την ενημέρωσαν ότι η εκπομπή θα ξεκινούσε ένα λεπτό νωρίτερα και… δεν πρόλαβε να πάρει τα χαρτιά της και τα γυαλιά της.

Πώς ξεκίνησε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Η εκπομπή της άρχισε με την ίδια να βγαίνει από το καμαρίνι της, αφού δεν είχε πρόλαβε να φτάσει στο πλατό. Ντυμένη στα λευκά προχωρούσε προς το πλατό και είπε: «Δεν πρόλαβα γιατί όταν βγαίνω έστω και ένα λεπτό νωρίτερα με πιάνεται στον ύπνο…»!

μενεγακη βγηκε απο το καμαρινι

Το λευκό είναι το αγαπημένο της χρώμα, όπως έχει αναφέρει και η ίδια. Δεν είναι λίγες οι εμφανίσεις με total white loo που έχει κάνει. από την πρεμιέρα της εκπομπής και μετά. Έτσι και σήμερα, βγήκε εντυπωσιακότατη και μάζεψε όλα τα βλέμματα πάνω της (δείτε εδώ το κομμάτι από τα Zara που φόρεσε και έγινε πανικός).

Το πλατό της Ελένης

Μενεγάκη mega

Εκτός, όμως, από την οικονομική αυτή συμφωνία, οι όροι στο συμβόλαιό της είναι κάποια πράγματα να γίνουν ακριβώς όπως τα θέλει αυτή και τα γούστα της από ότι μαθαίνω είναι ακριβά.

Για την ακρίβεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να ξόδεψε γύρω στις 40.000 ευρώ για το πλατό της "βασίλισσας". Για ειδικό φωτισμό, τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και led. Πολλά led…

Να σημειωθεί πως από την πρώτη κιόλας εβδομάδα παρουσιάστρια και ιθύνοντες άρχισαν να πειραματίζονται με το εν λόγω πλατό.

Το πρωί της Δευτέρας (27/9) λοιπόν, η εκπομπή ξεκίνησε με διαφορετικό τρόπο από ότι στην πρεμιέρα, αφού η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της δεν κάθονταν στον γνωστό τεράστιο καναπέ που τους είχαμε συνηθίσει.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε ένα μεγάλο τραπέζι, στο οποίο η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της, συζητούν τα θέματα της ημέρας. Το τραπέζι αυτό μπήκε στο σημείο όπου μέχρι τώρα, η παρουσιάστρια διαφήμιζε τα προϊόντα της εκπομπής.

Όσο περνούν οι ημέρες βλέπουμε και τους φωτισμούς πίσω από την ξανθιά παρουσιάστρια να αλλάζουν... Για να δούμε, τι άλλο θα δουν τα μάτια μας μέχρι το τέλος της σεζόν!