«Ο χωρισμός είναι το καλύτερο απ' όλα» - "Καταπέλτης" ο Χρήστος Χολίδης για την προσωπική του ζωή

«Τραγουδάω καλύτερα όταν...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο χωρισμός είναι το καλύτερο απ' όλα» -

Ο Χρήστος Χολίδης, που πρόσφατα είδαμε να "κραζει" τον Αναστάσιο Ράμμο, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it, το πρωί της Δευτέρας 9/5 και μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, αλλά και για το Survivor.

Ο καλλιτέχνης δήλωσε πως πέρασε πολύ δύσκολα την περίοδο του εγκλεισμού και σε αντίθεση με άλλους ανθρώπους του χώρου, ή και εκτός αυτού, που υποστήριζαν πως ένιωθαν καλύτερα και τα είχαν βρει με τον εαυτό τους, εκείνος αισθανόταν ακριβώς το αντίθετο και δεν ήταν δυνατόν να βρει τις κατάλληλες λέξεις για να πειγράψει όσα έζησε.

Από την άλλη πλευρά, αναφέρθηκε στον έρωτα, ο οποίος όταν τελειώνει και μία σχέση λήγει, η τραγουδιστική του ικανότητα βελτιώνεται και εκεί βρίσκει μεγαλύτερη έμπνευση. Όσον αφορά το Survivor, δεν απέκλεισε την πιθανότητα να βρεθεί στο ριάλιτι, ωστόσο όταν του είχε γίνει πρόταση, δεν ήταν εφικτό να πάει λόγω νέας συνεργασίας.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Χολίδη

«Στην περίοδο της καραντίνας πέρασα πολύ άσχημα. Άκουγα παιδιά να λένε ότι τα βρήκαν με τον εαυτό τους, να είναι καλά. Εγώ δεν είχα χάσει κάτι από τον εαυτό μου, μια χαρά ήμουν. Πρέπει να εφεύρω καινούργιες λέξεις για να πω πόσο άσχημα πέρασα. Τόσο πολύ. Δεν έχω ξαναπεράσει στη ζωή μου χειρότερα», είπε με έντονο ύφος ο τραγουδιστής.

Και συμπλήρωσε: «Δεν είναι ο έρωτας έμπνευση, το αντίθετο! Ο χωρισμός είναι το καλύτερο από όλα. Φυσικά και τραγουδάω καλύτερα όταν έχω χωρίσει».

«Στο Survivor θα πήγαινα αλλά είναι θέμα timing. Μου είχαν κάνει μια πρόταση τα παιδιά αλλά είχα κλείσει να τραγουδήσω με την Άντζελα Δημητρίου και δεν μπορούσα να αφήσω το μαγαζί», κατέληξε.

Τον «κάρφωσε» ο Σάκης Ρουβάς στον αέρα του The Masked Singer

Το βράδυ της Πέμπτης 28/4, στη σκηνή του «The Masked Singer», λίγο μετά την εμφάνιση της Μαργαρίτας, παρουσιάστηκε και το Ποπ Κόρν που είχε ως στόχο για ακόμα μία φορά να μπερδέψει τους κριτές. Αυτό το κατάφερε επιλέγοντας να τραγουδήσει το «Don’t Care About Us» του Michael Jackson, χαρίζοντας μια διαφορετική ερμηνεία.

Με το πέρας του τραγουδιού, ο Νίκος Μουτσινάς και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου φόρεσαν κορώνα στο κεφάλι τους, υποστηρίζοντας ότι γνωρίζουν ποιος βρίσκεται πίσω από την μάσκα, δηλώνοντας πως είναι ο Χρήστος Χολίδης. Μάλιστα όταν έφερε και φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη, η Ελισάβετ ήταν σχεδόν σίγουρη για τον τραγουδιστή λέγοντας πως πρώτη φορά εμφανίστηκε στην εκπομπή της.

Τότε ήταν που ο Σάκης Ρουβάς πέταξε το καρφί του, προς τον συνάδελφό του. «Αν ο Χρήστος Χολίδης τραγουδά έτσι Michael Jackson, να αλλάξει αύριο καριέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά και όλοι έμειναν παγωτό.