The Masked Singer: Η Μαργαρίτα εισέβαλλε στο πλατό και τρέλανε τους κριτές - Στο μικροσκόπιο η Τζένη Μπότση

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Masked Singer: Η Μαργαρίτα εισέβαλλε στο πλατό και τρέλανε τους κριτές - Στο μικροσκόπιο η Τζένη Μπότση

To «The Masked Singer» ξεκίνησε απόψε 28/4 με έναν νέο παίκτη, ο οποίος μπήκε στο πλατό και έκανε τους κριτές να το «χάσουν». Πρόκειται για την Μαργαρίτα, που έφερε στο παιχνίδι την άνοιξη και την αγάπη. «Σ' αγαπώ όσο με φροντίζεις», είπε χαρακτηριστικά στον Σάκη Ρουβά.

Η Μαργαρίτες τάραξε τους κριτές του Masked Singer

Η «Μαργαρίτα» επέλεξε να τραγουδήσει το «Σ’ αγαπάω» του Νίκου Βέρτη κι εντυπωσίασε με το απαράμιλλο στυλ της. Οι τέσσερις detectives έκαναν τα πάντα ώστε να αποσπάσουν κάποια στοιχεία για τον καλλιτέχνη που κρύβεται από πίσω αλλά, επί ματαίω.

Η νέα μάσκα έδειξε στους detectives την ηθοποιό, Τζένη Μπότση κι όλοι θεώρησαν πως πίσω από τη μάσκα κρύβεται κάποιος ηθοποιός που έχει συνεργαστεί μαζί της. Μάλιστα όταν στο πλατό ακούστηκε η γνωστή ατάκα της ηθοποιού από σίριαλ της: «Κωστάκη σε γουστάρει η χωριάτισσα», η Αθηνά Οικονομάκου ισχυρίστηκε πως είναι σίγουρα ο Στράτος Τζώρτζογλου. Αναμένουμε και βλέπουμε.

Αθηνά Οικονομάκου για «The Masked Singer» - «Ο Νίκος Μουτσινάς με προσέγγισε»

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε αποχωρήσει συνειδητά από την τηλεόραση πριν από την γέννηση της αγαπημένης της κόρης, Σιέννας προκειμένου να αφιερώσει τον χρόνο της στα παιδιά της.

Ωστόσο, η ίδια επέστρεψε και πάλι δυναμική στην μικρή οθόνη όπου την βλέπουμε σε ρόλο κριτή στην εκπομπή «The Masked Singer» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας παραχώρησε συνέντευξη στο «Τύπος TV» όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε τους λόγους που είπε το τελικό "ναι" ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και για τα νούμερα τηλεθέασης μιας και δεν είναι και τόσο ικανοποιητικά.

Ξέρω ότι κάθε χρόνο δέχεσαι προτάσεις για σόου. Γιατί αποφάσισες φέτος να πεις το ναι στο Masked Singer;

Μου ταίριαξε πολύ. Το κανάλι και η παραγωγή μού ενέπνευσαν ασφάλεια. Οι συνεργάτες επίσης έπαιξαν σπουδαίο ρόλο. Ο Νίκος Μουτσινάς με προσέγγισε αρχικά και μου είπε ότι με σκεφτόταν, καθώς στόχος ήταν να δημιουργηθεί μια ομάδα με χημεία. Είναι βασικό συστατικό του εν λόγω σόου.

Τρίτος σημαντικός παράγοντας στο να πω το ναι ήταν ότι μου άρεσε πολύ το κόνσεπτ. Είναι πρωτότυπο, πολύ διαφορετικό από οτιδήποτε έχει βγει τα τελευταία χρόνια στη μικρή οθόνη και ο ρόλος μου δεν έχει να κάνει με κριτική.

Αφορά περισσότερο σε έναν απολαυστικό τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τους διαγωνιζόμενους για να ανακαλύψουμε ως ντετέκτιβ ποιος επώνυμος κρύβεται πίσω από τη μάσκα. Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για μένα. Περνάω υπέροχα. Νιώθω ότι είμαι στον καναπέ του σπιτιού μου και σχολιάζω χωρίς να υπάρχει η αίσθηση ότι μιλάμε μπροστά σε κάμερες.

Μπαίνεις στη διαδικασία να κοιτάζεις τα νούμερα τηλεθέασης, καθώς για σένα είναι νέο εγχείρημα;

Την τηλεθέαση την παρακολουθώ πάντα, όχι μόνο τώρα με το σόου. Είναι κομμάτι της δουλειάς μας.