The masked singer: "Έσκασε" η ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ - Έγινε γνωστό πως...

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The masked singer:

Μπορεί τα "καρφιά" να είναι αρκετά για την παρουσίαση του The Masked Singer μιας και τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι και τόσο ικανοποιητικά ωστόσο, τί αναμένεται να δούμε το βράδυ της Πέμπτης; (28/7). Πιο συγκεκριμένα, η Πρωτομαγιά βρίσκεται προ των πυλών και το show υποδέχεται την γιορτή των λουλουδιών, με μια πανέμορφη Μαργαρίτα.

Η νέα Μάσκα κάνει την εμφάνισή της στη σκηνή του φαντασμαγορικού show απόψε στις 21.00 και εντυπωσιάζει με την παρουσία της. Η Μαργαρίτα όπως δηλώνει, ήρθε κατευθείαν από το πιο ηλιόλουστο και πανέμορφο σημείο της Ελλάδας, αγαπά το καλοκαίρι και είναι μεγάλη φίρμα!

Οι detectives, ανανεωμένοι και με πιο καθαρό μυαλό βρίσκονται σε μεγάλη φόρμα. Ή τουλάχιστον… έτσι νομίζουν. Ο Νίκος Μουτσινάς κάθε φορά που διαισθάνεται ότι μαντεύει σωστά, φορά ένα στέμμα. Κάποιοι… ζηλεύουν και φορούν τιάρα ενώ ένα άτακτο «χέρι» κάνει την εμφάνισή του στην παρέα!

Ποια Μάσκα έχει επηρεαστεί από τον Άλμπερτ Αϊνστάιν; Ποια νανουρίζεται με τραγούδια της Χαρούλας Αλεξίου και ποια φέρνει αφίσα της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ως το άτομο που για κάποιο λόγο είναι σημαντικό στη ζωή της; Ποια Μάσκα σημάδεψε η ατάκα «Τι έγινε Κωστάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα;».

Οι Μάσκες, εκτός από τις αστείες, έχουν και τις συναισθηματικά φορτισμένες τους στιγμές. Ο Γορίλας, ύστερα από μια συγκλονιστική ερμηνεία, συγκινείται όταν δηλώνει πως «έπρεπε να κρυφτώ πίσω από μια μάσκα για να ακούσω πως έχω ωραία φωνή.»

Ύστερα από τρία επεισόδια, τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει είναι αρκετά! Το twitter όπως και οι Detectives έχουν κάνει ήδη κάποιες προβλέψεις όμως η επιβεβαίωση ή η έκπληξη θα πρέπει να περιμένει μέχρι το Unmasking.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του The Masked Singer;

"Σάστισαν" οι κριτές με την λέξη του Σάκη Ρουβά - Επικές ατάκες από την επιτροπή

Με πολύ δυναμικό τρόπο ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης 14/4 το The Masked Singer, με τον Σάκη Ρουβά να υποδέχεται το τηλεοπτικό κοινό και την επιτροπή με ένα τεράστιο χαμόγελο και τέλεια διάθεση (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε την προηγούμενη Πέμπτη).

Αφού ο τραγουδιστής και παρουσιαστής καλωσόρισε τους Νίκο Μουτσινά, Ελισάβετ Κωνσταντίδη, Αθηνά Οικονομάκου και Θοδωρή Μαραντίνη άρχισαν οι επικές ατάκες. Συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς τους αποκάλεσε "όργανα", κάτι που έκανε την επιτροπή να ξεσπά σε γέλια.

«Σαν όργανα φτάνουμε εκεί που πρέπει», του απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς.

Η έναρξη του αποψινού The Masked Singer και τα σχόλια Μουτσινά - Ρουβά