«Έλεγα μήπως δεν με συμπαθείς» - Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε την ανησυχία της στον Παπακαλιάτη

«Δεν είχα καταφέρει να σε δω ποτέ»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έλεγα μήπως δεν με συμπαθείς» - Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε την ανησυχία της στον Παπακαλιάτη

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Δευτέρας 9/5, στην εκπομπή Ελένη, και με αφορμή την νέα σειρά που ετοιμάζει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, συζήτησαν γι' αυτό.

Παρόλα αυτά, κατά την υποδοχή του στο πλατό, η παρουσιάστρια θέλησε να εκφράσει μία μικρή ανησυχία που είχε για τον ίδιο, καθώς στα τόσα χρόνια της επιτυχίας του δεν είχε καταφέρει να τον φέρει στην εκπομπή της και πίστευε ότι μπορεί αυτό να οφειλόταν στην αντιπάθειά του προς το πρόσωπό της. Ο ενθουσιασμός της που επιτέλους τα κατάφερε, ήταν ολοφάνερος.

Η ανησυχία της Ελένης Μενεγάκη για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

«Το ότι εμείς οι δύο καθόμαστε εδώ, σε αυτό το κανάλι που δεν έχουμε υπάρξει ποτέ μαζί και που εγώ σε έκλαιγα εκείνα τα χρόνια. Τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης, Mega, ANT1 που είχαν τις σειρές είχαν μία κόσμια κόντρα. Δεν υπήρχε περίπτωση κάποιο κανάλι να σου δώσει το αστέρι του, ειδικά στην αρχή της σεζόν. Όταν σε είχα δει στον Alpha σχεδόν συγκινήθηκα και είχα πάει στον Κοντομηνά και τον ευχαρίστησα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Τα πολλά χρόνια που έκανες το ένα σήριαλ πίσω από το άλλο και γινόταν χαμός, εγώ δεν είχα καταφέρει να σε δω ποτέ. Αφού έλεγα, μήπως δεν με συμπαθείς. “Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα ότι δε μπορώ να πιάσω σειρά να τον δω” σκεφτόμουν».

Άνοιξαν οι κάμερες ένα λεπτό νωρίτερα - Σε τι κατάσταση έπιασε ο φακός την παρουσιάστρια

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι του Mega, βγήκε στον αέρα. Όμως, είχε κάτι το διαφορετικό. Ξεκίνησε ένα λεπτό νωρίτερα και η παρουσιάστρια πιάστηκε εξαπίνης. Όπως τόνισε η ίδια την ενημέρωσαν ότι η εκπομπή θα ξεκινούσε ένα λεπτό νωρίτερα και… δεν πρόλαβε να πάρει τα χαρτιά της και τα γυαλιά της.

Η εκπομπή της άρχισε με την ίδια να βγαίνει από το καμαρίνι της, αφού δεν είχε πρόλαβε να φτάσει στο πλατό. Ντυμένη στα λευκά προχωρούσε προς το πλατό και είπε: «Δεν πρόλαβα γιατί όταν βγαίνω έστω και ένα λεπτό νωρίτερα με πιάνεται στον ύπνο…»!

μενεγακη βγηκε απο το καμαρινι

Το λευκό είναι το αγαπημένο της χρώμα, όπως έχει αναφέρει και η ίδια. Δεν είναι λίγες οι εμφανίσεις με total white loo που έχει κάνει. από την πρεμιέρα της εκπομπής και μετά. Έτσι και σήμερα, βγήκε εντυπωσιακότατη και μάζεψε όλα τα βλέμματα πάνω της (δείτε εδώ το κομμάτι από τα Zara που φόρεσε και έγινε πανικός).