«Δεν ήταν στα σχέδια μου...» - Ο Πέτρος Ίμβριος αποκαλύπτει για τον γιο του

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν ήταν στα σχέδια μου...» - Ο Πέτρος Ίμβριος αποκαλύπτει για τον γιο του

Το πρωί της Δευτέρας 9/5, στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα, ο Πέτρος Ίμβριος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα και συζήτησε με την παρουσιάστρια για το νέο μέλος στην οικογένειά του και την σχέση που έχουν οι άλλες δύο του κόρες με αυτό.

Ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει έναν γιο, τον οποίο θα βαφτίσει στο άμεσο μέλλον, δηλώνει ξετρελαμένος μαζί του. Γενικά, είναι πολύ ήρεμο παιδί και γκρινιάζει μόνο όταν κάτι τον ενοχλεί και ως μωρό δεν μπορεί να το εκφράσει αλλιώς, ενώ οι κόρες τους τον αγαπούν πολύ και έχουν μία όμορφη σχέση.

Ο ίδιος ανέφερε, μάλιστα, πως δεν περίμενε ότι θα ξαναπαντρευόταν και θα αποκτούσε και τρίτο παιδί, ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια γι' αυτόν και δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Ίμβριου για τον γιο του

«Σήμερα η μεγάλη μου κόρη είναι 14 χρονών και κοντά στα 12 η μικρή. Δεν ήταν στα σχέδια μου ούτε ο επόμενος γάμος ούτε το παιδί. Αυτό προέκυψε μέσα από μια συγκυρία και αλληλουχία πραγμάτων, Δηλαδή έρχονταν τα πράγματα, κούμπωνε το τέτρις και έχτιζε ένα καινούργιο πράγμα το οποίο με κάνει πάρα πολύ χαρούμενο», δήλωσε σε πρώτο επίπεδο.

Έπειτα, πρόσθεσε: «Ο μπέμπης μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία που έχουμε Εννοείται μαζί με τα κορίτσια μου, αλλά λέω πως ο μικρός είναι πιο ευλογημένος από όλους μας γιατί εισπράττει την αγάπη όλων μας συν των κοριτσιών. Τώρα είναι κοντά 16 μηνών. Είναι ζουζούνι, είναι ωραίος. Είναι ο μικρός Βούδας, που λέω εγώ, γιατί μας ενοχλεί μόνο όταν κάτι τον ενοχλεί αλλά κατά τα άλλα είναι ήρεμος».

«Είναι ένα καινούργιο πλασματάκι που θέλει όλα αυτά που έδωσα στις κόρες μου. Εννοείται πως θα τα δώσω και στον μικρό και είμαι πολύ δοτικός και υπερπροστατευτικός σαν πατέρας», κατέληξε.

«Η γυναίκα μου φοβόταν μήπως δεν την συμπαθήσουν οι κόρες μου αλλά...»

Στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα» μίλησε το πρωί του Σαββάτου, ο Πέτρος Ίμβριος. Ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει ήδη δυο μεγαλύτερες κόρες αποκάλυψε πως οι δυο τους πλέον τσακώνονται για το ποια θα περάσει περισσότερο χρόνο με τον αδερφό τους.

«Η γυναίκα μου φοβόταν μήπως δεν την συμπαθήσουν οι κόρες μου αλλά έγιναν φιλεναδίτσες», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ίμβριος για την σχέση της γυναίκας του με τις κόρες του και αποκάλυψε, μάλιστα, ότι για τον ερχομό του μωρού, έφτιαξε ένα βίντεο με τον υπέρηχο, στον οποίο μίλαγε με παιδική φωνή, ώστε να το ανακοινώσει στα παιδιά του.

Σχετικά με τον καλλιτεχνικό χώρο, ο Πέτρος Ίμβριος εξομολογήθηκε πως πάντα έκανε και άλλες δουλειές παράλληλα με το τραγούδι και ότι έχει ανοίξει μια παιδική ντίσκο, ενώ για το αν θα πήγαινε στο Survivor απάντησε ότι είναι: «μεγάλος για να εκτίθεται σε κακουχίες».

Δείτε εδώ παλαιότερη συνέντευξη του Πέτρου Ίμβριου που μιλάει για την γυναίκα του και την οικογένειά του: