Η Αννίτα Πάνια μιλά πρώτη φορά για το τραγούδι του γιου της που έγινε viral

«Τυχαία το πήρε κάποια σελίδα και έγινε το σουξέ της εποχής»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η Αννίτα Πάνια μιλά πρώτη φορά για το τραγούδι του γιου της που έγινε viral

Καλεσμένη στην εκπομπή “Τετ- α- τετ” και του Τάσου Τρύφωνος ήταν η λαμπερή και ταλαντούχα Αννίτα Πάνια. Η παρουσιάστρια, η οποία βίωσε πρόσφατα την απώλεια πρώην συνεργάτη της, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τη ζωή της, το γιο της αλλά και το μεγάλο κεφάλαιο που ονομάζεται Νίκος Καρβέλας.

Όσα ανέφερε για τον γιο της και το τραγούδι του που έγινε viral

«Ο γιος μου είναι 14 χρονών. Δεν με είχα φανταστεί να έχω μητρικό ένστικτο, βγήκε μετά μητρικό και φιλικό. Τον λατρεύω, δεν ξέρω να σου πω τίποτα άλλο. Το θέλαμε και οι δύο πάρα πολύ. Θέλαμε εμείς οι δύο να έχουμε κάνει ένα παιδί. Γενικότερα δεν είχα μητρικό φίλτρο, να βάλω ένα όριο ότι θα κάνω παιδί με κάποιον. Με τον Νίκο μου βγήκε, για αυτό γουστάρω τον Αντρέα. Δεν είμαι καθόλου χαλαρή μητέρα, είμαι κανονικότατη. Τώρα είμαστε στην εφηβεία, αλλά δεν τσιτάρω.

Παρά έγινε viral η επιτυχία του. Θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του ταυτότητα και τη δική του προσωπικότητα σε κάθε ηλικία και να είναι. Για αυτό βλέπεις και πολλές φορές δεν μιλάω για τον γιο μου γιατί δεν ξέρω αν και ο ίδιος θέλει. Το παιδί έβγαλε ένα τραγούδι, το οποίο είχε ανεβάσει στο Youtube δύο χρόνια πριν γίνει γνωστό και τυχαία το πήρε κάποια σελίδα και έγινε το σουξέ της εποχής, «Το κολυμπάω και αγαπάω».

Ο τύπος όταν το έγραψε ήταν ένα ανεπιτήδευτο πλασματάκι, το οποίο ήταν στην θάλασσα και μετά το έγραψε μόνος του στο σπίτι. Οι στίχοι τον εξέφραζαν. Και τα ανέβασε αυτά, μη γνωρίζοντας ότι κάποια στιγμή θα το πάρουν και θα γίνει όλο αυτό το πράγμα viral. Έγραψαν πολλά. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια. Δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι αυτό ήταν ένας αυθορμητισμός παιδικός… Αν τον ρώταγες, δεν ήθελε να γίνει αυτό.

Πάντως η μελωδία ήταν ωραία. Ο Ανδρέας με το “Κολυμπάω” έκανε μεγαλύτερη επιτυχία από τον Καρβέλα με τις “Καλοκαιρινές Διακοπές”. Δεν ξέρω αν θα ασχοληθεί με τη μουσική, θέλω να είναι ευτυχισμένος και ήρεμος», εξομολογήθηκε η Αννίτα Πάνια.

«Τι πάει να πει χωρισμός; Εμάς μας ενώνουν πολλά»

«Ούτε εγώ περίμενα ότι θα παντρευτώ ποτέ. Στον Καρβέλα θαυμάζω ότι είναι ανεπιτήδευτος, ένας άνθρωπος πολύ ειλικρινής. Αυτό το θαυμάζω στους ανθρώπους. Ο Νίκος πάσχει από ειλικρίνεια σε βαθμό κυνισμού. Είναι ειλικρινής και την ίδια στιγμή είναι από τους πιο καλόψυχους, καλής ποιότητας, ανθρώπους. Ο Νίκος μεγαλώνει πολύ ωραία, είναι ειλικρινής και τίμιος άνθρωπος, πάρα πολύ καλός. Ξηγιέται καλά.

Τι σημαίνει χωρίζω ρε φίλε; Όταν με έναν άνθρωπο έχεις αγάπη, συμβατότητα και έχεις και θαυμασμό για αυτό που είναι και εκείνος για σένα, σαν άνθρωποι γιατί να χωρίσεις τα τσανάκια σου; Γιατί να μην τον βλέπεις, γιατί να μην περνάς καλά μαζί του; Εννοείται ότι είναι και ο πατέρας του γιου μου, μας ενώνει αυτό. Αλλά δεν είναι αυτό μόνο που μας ενώνει» εξομολογήθηκε η Αννίτα Πάνια.

«Με πήρε τηλέφωνο μια μέρα και μου την έπεσε κανονικά. Ο Καρβέλας είναι πολύ στρέιτ αγόρι, αυτό που θέλει το πάει στα ίσια, δεν το κουράζει. Με πήρε και μου λέει “γεια σου είμαι ο Καρβέλας. Σε γουστάρω, θέλω να βγούμε έξω. Δεν ήμουν πολύ δεκτική, λέω εντάξει φίλε θα τα πούμε κάποια στιγμή. Μετά ερωτευτήκαμε πολύ. Ο γάμος μας ήταν μια ιδέα του Νίκου. Ήταν ένα event ωραίο το οποίο όμως εγώ δεν το διασκέδασα. Τα έχω πει αυτά. Δεν το διασκέδασα γιατί είμαι κομπλεξικό άτομο. Χωρίζεις όταν τελειώνει ο έρωτας, το πάθος» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.