«Σήμερα»: Ενοχλημένη στον αέρα της εκπομπής η Ματίνα Παγώνη - «Σε μένα τα λέτε αυτά; Πήγατε να ψηφίσετε;»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Σήμερα»: Ενοχλημένη στον αέρα της εκπομπής η Ματίνα Παγώνη - «Σε μένα τα λέτε αυτά; Πήγατε να ψηφίσετε;»

Το πρωί της Δευτέρας 9/5 η Ματίνα Παγώνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Σήμερα» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, ένα μήνυμα που έστειλε ένας τηλεθεατής στην εκπομπή στάθηκε η κύρια αφορμή για να "αναστατώσει" την ίδια.

Η Μαρία Ανστασοπούλου (που θα την δούμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν;) ανέφερε πως «επειδή βλέπω ότι τηλεθεατής έστειλε μήνυμα τώρα, κυρία Παγώνη, σας πήρε το μάτι του λέει σε ένα συνέδριο το Σαββατοκύριακο». Για να λάβει αμέσως την απάντηση από την Ματίνα Παγώνη πως «φυσικά! Στη Νέα Δημοκρατία δεν ανήκω;

Δεν θα πήγαινα στο συνέδριο; Οι συνδικαλιστές δεν πάνε στα συνέδρια τους; Συγνώμη δηλαδή, θα απολογηθώ επειδή πήγα στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας; Φυσικά όπως πάνε όλοι οι συνδικαλιστές στα συνέδρια της παράταξης τους».

Ο διάλογος στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ

Μ.Π.: Εσείς πήγατε να ψηφίσετε;

Μ.Α.: Που να ψηφίσω; Στο ΠΑΣΟΚ;

Μ.Π.: Ναι.

Μ.Α.: Εμείς είμαστε δημοσιογράφοι, κυρία Παγώνη, δεν είμαστε συνδικαλιστές.

Μ.Π.: Τώρα, κυρία Αναστασοπούλου, σε μένα τα λέτε αυτά; Επειδή προηγουμένως είπατε για μένα. Σε μένα τα λέτε;

"Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω"

Ορεξάτη επέστρεψε η Ανθή στο πλατό μετά την περιπέτεια υγείας που είχε με τον κορωνοϊο! Περιστατικό απείρου κάλλους παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Κοινωνία Ώρα Mega το πρωί της Παρασκευής με πρωταγωνίστριες την παρουσιάστρια αυτού, Ανθή Βούλγαρη, και την καλεσμένη της, Ματίνα Παγώνη.

Το καλωσόρισμα που έκανε η Ανθή Βούλγαρη στην Ματίνα Παγώνη ήταν κάπως μακάβριο, αν και η δημοσιογράφος το ονόμασε super food. Με κόλλυβα υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, κάτι που την έκανε έξαλλη.

Α.Β. Εμείς έχουμε αποκτήσει νέα συνήθεια τώρα, τρώμε κόλλυβα αυτές τις μέρες.

Μ.Π. Καλά, πλάκα κάνετε πρωί πρωί; Κα Βούλγαρη μην έρθετε προς τα εδώ, εγώ είμαι προληπτική, δεν μπορώ πρωί πρωί κόλλυβα.

Α.Β. Δεν μπορείτε να με προσβάλλετε.

Μ.Π. Σας παρακαλώ! Αν είναι δυνατόν τώρα! Κ. Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα; Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω; Παρενέργειες τις COVID είναι αυτές; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μη με εκνευρίζετε τώρα! Είμαι προληπτική, δεν μπορώ αυτά τα πράγματα! Σε κηδεία πήγα;

Α.Β. Μα είναι ωραία τροφή.

Μ.Π. Φάτε το εσείς!