Έμεινε "κάγκελο" ο Μουτσινάς - Το δώρο που του έστειλε η Μαρία Ηλιάκη στο Καλό Μεσημεράκι

«Δεν θα πάω στην εκπομπή τους!»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έμεινε

Το μεσημέρι της Δευτέρας 9/5, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι, είδε στην Χρυσή Τηλεόραση όσα είπε για εκείνον η Μαρία Ηλιάκη μέσα από την εκπομπή Τι λες τώρα, το Σαββατοκύριακο.

Μετά την προβολή του βίντεο ο παρουσιαστής σχολίασε: «Τι είναι αυτά τώρα; Δεν θα πάω στην εκπομπή τους. Άμα δεν θέλει η Μαρία εγώ δεν…».

Το δώρο που του έστειλε η Ηλιάκη

Εκείνη τη στιγμή ο αγαπημένος Στέλιος Κλώνος έδωσε στον παρουσιαστή μια κούπα «Τι λες τώρα;», επισημαίνοντας πως είναι δώρο από την Μαρία Ηλιάκη, η οποία λέει πως αν την αγαπάει να της στείλει κι αυτός κάτι. «Θα στείλω κι εγώ κάτι. Εδώ θα πίνω τον καφέ μου στο σπίτι», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Μην περιμένει τηλεφώνημά μου, δεν θα την πάρω»

Το μεσημέρι της Παρασκευής 6/5 ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε στο «Καλό Μεσημέρακι» την παλιά του συνεργάτιδα, Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μπούκαρε στο πλατό και του έκανε έκπληξη. Όπως ήταν αναμενόμενο μετά το πρώτο σοκ η συζήτηση πήγε στην Μαρία Ηλιάκη. (Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Μουτσινά για την Ηλιάκη)

Είναι γνωστό ότι μετά το έκτακτο τέλος του «Ξαναδέστε τους» η ομάδα κάπως έσπασε και οι σχέσεις μεταξύ του Νίκου και της Μαρίας τεντώθηκαν. Η παρουσιάστρια μάλιστα έχει παραδεχθεί ότι «κρατά μούτρα» από τον Νίκο που δεν την πήρε να της ευχηθεί για την γέννηση της κόρης της..

Όταν η Κατερίνα Καραβάτου έκανε πλάκα, πως ο Νίκος έχει γεράσει στα χρόνια που μεσολάβησαν από τη συνεργασία τους, εκείνος απάντησε: «Αυτά είναι λόγια της Ηλιάκη. Γνωρίζω τον οχετό που έχεις δίπλα σου στην εκπομπή! Σα δεν ντρέπεται αυτή η κοπέλα! Πες της δεν θα την πάρω τηλέφωνο, μην περιμένει άδικα την κλήση μου».