Ρήξη στην σχέση Νίκου Μουτσινά - Μαρίας Ηλιάκη

Πέφτουν απανωτά τα ''καρφιά''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ρήξη στην σχέση Νίκου Μουτσινά - Μαρίας Ηλιάκη

Το μεσημέρι της Κυριακής 8/5 μέσα από την εκπομπή Τι λες τώρα έμελλε να σχολαστεί η αιχμηρή ατάκα του Νίκου Μουτσινά από το πλατό του για τη Μαρία Ηλιάκη. Οι συνάδελφοι της φρόντισαν, αν και την έφεραν φανερά σε δύσκολη θέση, να προβάλλουν το απόσπασμα με σκοπό να δώσει η πανελίστρια τη δική της απάντηση σε όλο αυτό.

Είναι γνωστό πως οι δύο πρώην συνάδελφοι είχαν στο παρελθόν πολύ καλές σχέσεις, ωστόσο στα χρόνια όλο αυτό χάθηκε και πλέον σε τοποθετήσεις του διαφαίνεται μια μικρή κόντρα. Η Ηλιάκη, αν και έχει δηλώσει ρητά, πως δε θέλει να ασχολείται πλέον με όλο αυτό το ζήτημα, έκανε μια εξαίρεση και τόνισε πως για να μπαίνει ο Νίκος στη διαδικασία να μιλάει ξανά έτσι για εκείνη κρύβεται συγκεκριμένος λόγος από πίσω και τον ξέρει καλά.

Τα σχόλια της Μαρίας Ηλιάκη για όσα είπε για εκείνη ο Νίκος Μουτσινάς

«Εγώ ήξερα ότι είναι περιζήτητος, αυτοπροσκαλέστηκε;» αρκέστηκε να σχολιάσει η παρουσιάστρια του Mega. Νομίζω αυτή τη φορά θα σε πάρει τηλέφωνο. Ζήλεψες που μας είδες μαζί και δεν ήσουν;» ρώτησε η Κατερίνα Καραβάτου με την Μαρία Ηλιάκη να απαντάει αρνητικά…Είπα τον Γενάρη ότι δεν θα ξαναμιλήσω γι’ αυτόν και τώρα με βάζετε και ξαναμιλάω. Πολλά καταλαβαίνω εγώ…» κατέληξε η Μαρία Ηλιάκη.

Όσα έλεγε ο Μουτσινάς για τη Μαρία στο παρελθόν

Πριν από τρεις ημέρες ο Νίκος Μουτσινάς έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως αυτή τη στιγμή μιας και περνούν ευχάριστα το μεσημέρι τους.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες TV» όπου ο ίδιος μίλησε για την Μαρία Ηλιάκη αλλά και για την τηλεοπτική της επιστροφή στο Mega μετά από αρκετά χρόνια αποχής.

Όλες οι παρουσιάστριες είναι κολλητές σου! Δεν γίνεται να μη σε ρωτήσω για την Κατερίνα Καινούργιου που πήγε σε άλλο κανάλι… Τι έχεις να πεις;

Μπράβο, πολύ καλά έκανε η Κατερίνα και μπράβο και στον ALPHA γιατί έκανε άριστη επιλογή! Χαίρομαι πολύ για την Κατερίνα, έχει υπέροχη ψυχή και την αγαπώ πολύ.

Αλλά και η Μαρία Ηλιάκη θα πάει να συναντήσει μια άλλη φίλη σου, την Κατερίνα Καραβάτου. Πώς βλέπεις την επιστροφή της Μαρίας στο γυαλί;

Θα πω: επιτέλους, η Μαρία στην τηλεόραση! Τα κανάλια ξεστραβώθηκαν. Η Μαρία είναι υπέροχη παρουσιάστρια και τώρα, ως μανούλα, έχει πολλά ακόμη να καταθέσει στο κοινό. Ανυπομονώ να τη δω. Εν τω μεταξύ, δεν μπορώ να κρύψω και τα χρόνια, καθώς τις γνωρίζω όλες! Μεγαλώνουν εκείνες, άρα μεγαλώνω και εγώ! Τι θα λέω… Καλέ, αυτές ήταν μεγαλύτερες από εμένα, εγώ ήμουν μικρός! (γέλια)