Σπάνια αποκάλυψη από την Ναταλία Γερμανού - «Η Κατερίνα Λέχου θα μπορούσε...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σπάνια αποκάλυψη από την Ναταλία Γερμανού - «Η Κατερίνα Λέχου θα μπορούσε...»

Μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» όπου προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Κατερίνα Λέχου στην εκπομπή «DOT», η Ναταλία Γερμανού θέλησε να αφήσει ένα σχόλιο το οποίο δεν περίμενε κανείς.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του βίντεο πως η ηθοποιός μοιάζει καταπληκτικά στη δική της μητέρα, Εριέττα Μαυρουδή τονίζοντας μάλιστα πως έχουν την ίδια κουλτούρα και την ίδια συμπεριφορά.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Η Κατερίνα θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κόρη της μαμάς μου. Μοιάζουν και πάρα πολύ στην εξωτερική εμφάνιση. Είναι σχεδόν ίδιες». Μάλιστα, ένα αγαπημένο της πρόσωπο έφυγε από την ζωή προκαλώντας στην ίδια θλίψη, δείτε εδώ την συγκινητική ανάρτησή της.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού

«Θέλω ιδανικά να....» - Με δεύτερο πρότζεκτ στον ALPHA η Ναταλία Γερμανού;

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι μίλησε το πρωί της Κυριακής 1/5 η Ναταλία Γερμανού η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο συμβόλαιό της με τον Alpha και τη δεύτερη εκπομπή για την οποία συζητάει εδώ και λίγο καιρό με το κανάλι.

Την ίδια στιγμή, η παρουσιάστρια μίλησε για το «Chart Show» και την πρόσφατη δήλωσή της για τον Πέτρο Ίμβριο.

«Ήταν μια καλή χρονιά για το “Καλύτερα δε γίνεται”. Δεν ήταν μια καλή χρονιά για την ανθρωπότητα. Μια χρονιά με αγαπημένους συνεργάτες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Με τον Alpha δε χρειάστηκε να υπογράψουμε νέο συμβόλαιο, ήταν σε ισχύ το συν 1 που είχε το συμβόλαιό μου. Οπότε ο Alpha ενεργοποίησε το συν 1. Γίνονται συζητήσεις με το κανάλι για δεύτερη, βραδινή εκπομπή, απλά είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Δεν ξέρω αν έχω τις αντοχές για δύο εκπομπές, αλλά το συζητάμε. Για του χρόνου στο “Καλύτερα δε γίνεται” θέλω ιδανικά να έχω την ίδια ομάδα και νομίζω ότι έτσι θα πάμε. Προσπαθήσαμε φέτος να κινηθούμε προσεκτικά με τα θέματα της επικαιρότητας στην εκπομπή μας. Και όσο μας έπαιρνε με τα όπλα που έχουμε. Κυρίως με την άποψή μας. Είναι δύσκολο πάντως, δεν είναι εύκολο.

Μίλησα με τη Δέσποινα Βανδή. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή οικοδέσποινα στο Chart Show. Δεν μπήκα στη σκέψη της σύγκρισης. Ούτε καν. Είναι ένα ολόφρεσκο, καινούργιο πράγμα. Είναι όλα καινούργια. Είναι κακό να κάνουμε συγκρίσεις στην τηλεόραση».

Για την πρόσφατη δήλωσή της, ότι μετά τον χωρισμό της από τον Πέτρο Ίμβριο -ο οποίος πρόκειται να βαφτίσει σε λίγο καιρό το παιδί του- έκλεισε για την ίδια στα 35 το κεφάλαιο της μητρότητας: «Ήταν μια συνειδητή απόφαση. Παγιώθηκε όταν χώρισα με τον άνθρωπο που για εμένα ήταν ιδανικός για να γίνει πατέρας. Που το απέδειξε κιόλας στην πορεία της ζωής του. Τώρα το τι επιφυλάσσει το μέλλον θα το δούμε».