«Μετά σταμάτησε και αυτή να μου μιλάει» - Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αποκαλύπτει άγνωστο περιστατικό με την Δανάη Μπάρκα

«Έφευγα και χανόμουν, μπορεί να έκαναν να με βρουν και ένα μήνα»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Μετά σταμάτησε και αυτή να μου μιλάει» - Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αποκαλύπτει άγνωστο περιστατικό με την Δανάη Μπάρκα

Το μεσημέρι της Δευτέρας 9/5, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και έδωσε μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη για τη ζωή του, ενώ πρόσφατα δήλωσε πως περνά την πιο ωραία φάση της. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, μεταξύ άλλων μίλησε για τις φορές που έφευγε από το σπίτι, άλλαζε αριθμό τηλεφώνου και εξαφανιζόταν για καιρό αλλά και για ένα άγνωστο περιστατικό με την Δανάη Μπάρκα, με την οποία είχαν μπλοκαριστεί στα social.

Χανόταν για πολλές μέρες και τον έψαχναν όλοι

«Έφευγα και χανόμουν. Μπορεί να έκαναν να με βρουν και ένα μήνα. Ήμουν για amber alert. Πήγαινα σε φίλους το εξωτερικό. Έκλεινα το κινητό, άλλαζα νούμερα και δεν με έβρισκε κανείς και τίποτα. Αυτό θα ήθελα να το είχα λύσει πιο νωρίς, γιατί το έκανα το 2017 τελευταία φορά.

Έφευγα γιατί έβλεπα πάντα απέξω μια αντιπαράθεση πριν γίνει κι έλεγα θα πω αυτό, θα πει εκείνο δεν θα συμφωνήσουμε πουθενά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το συζητήσουμε, Λάθος πιστεύω τώρα πια», εξομολογήθηκε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

«Όταν με πλήγωνε κάτι πολύ, κουτά πράγματα, απέκλεια φίλους μου για 2-3 χρόνια. Έλεγα «με πρόδωσαν», ενώ δεν υπήρχε τίποτα, ήταν όλα στο μυαλό μου», είπε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και περιέγραψε τι είχε συμβεί ανάμεσα σε αυτόν και την Δανάη Μπάρκα: «Η Δανάη Μπάρκα είχε κάνει κάτι εν αγνοία της, που δεν έκανε, εγώ θεώρησα ότι δεν είναι σωστό αυτό και από ένα σημείο και μετά σταμάτησε και αυτή να μου μιλάει. Μου έλειψε πάρα πολύ. Την προσέγγισα εγώ».

«Στα 16 μου συνέβη κάτι που με σόκαρε...»

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης σοκάρει ξανά, μετά τα καυτά φιλιά με την Κατερίνα Ζαρίφη για την εκπομπή του (δείτε εδώ), βρέθηκε στην εκπομπή Το Πρωινό την Τρίτη 8/3 και αποκάλυψε στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά τα πάντα για τα μαλλιά του και που οφείλεται το λευκό τους χρώμα.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Το μαλλί μου είχε πέσει όλο όταν ήμουν πιτσιρικάς και γι’ αυτό βγήκε έτσι άσπρο μετά. Από τότε δεν έχω κανένα θέμα. Μεγαλώνουν προς τα πάνω, είναι άφρο», είπε αρχικά ο ηθοποιός. «Γενικά σαν παιδάκι είχες άγχος;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά και ο ηθοποιός απάντησε:

«Δεν είχα τίποτα περισσότερο από ό,τι περνάμε όλοι μας στην παιδική ηλικία, αλλά σίγουρα ήμουν πιο ευαισθητοποιημένος. Μου συνέβη κάτι εκεί στα 16-17 που εμένα με σόκαρε και το έβγαλε έτσι ο οργανισμός μου. Χαίρομαι που το έβγαλε έτσι και δεν το έβγαλε αλλιώς».

Τέλος, συμπληρώνει: «Δεν έχει νόημα να το πω, γιατί συμβαίνουν τόσα πολλά. Απλά ήμουν εγώ πιο ευαισθητοποιημένος σε κάποια πράγματα ως παιδί και μου βγήκε έτσι», σημείωσε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.