Αποκαλύφθηκε το τηλεοπτικό μέλλον της Έλενας Χριστοπούλου - Μένει ή φεύγει από τον ΑΝΤ1;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αποκαλύφθηκε το τηλεοπτικό μέλλον της Έλενας Χριστοπούλου - Μένει ή φεύγει από τον ΑΝΤ1;

Με αφορμή το επεισοδιακό φινάλε του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» όπου ανακοινώθηκε ο νικητής, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε επίσης εκεί όπου μεταξύ άλλων η Έλενα Χριστοπούλου παραχώρησε δηλώσεις.
Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε για το αν θα συνεχίσει και του χρόνου στον ΑΝΤ1, ενώ από την άλλη δεν δίστασε να μιλήσει και για τις αλλαγές στο GNTM.

Οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου

Αρχικά ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Εύχομαι να συνεχίσω και του χρόνου στον ΑΝΤ1, θα δούμε τι θα γίνει. Δεν μπορώ να πω τίποτα για την Ηλιάνα, αλλά ότι και να κάνει είναι ένα κόνσεπτ που της πάει πολύ».

Και συνέχισε λέγοντας: «Τέλεια είναι η επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο GNTM, έτσι θα έπρεπε. Τον Γιώργο Καράβα τον λατρεύω ότι και να κάνει, επιτροπή, coach, είναι ο καλύτερος απ’ όλους».

"Σπάει" τη σιωπή της για την επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM - «Δεν έχω κάνει κανένα...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (19/3) η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων απάντησε και στις φήμες που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να επιστρέφει στην κριτική επιτροπή του GNTM.

«Δεν έχω κάνει κανένα ραντεβού με τους ανθρώπους του GNTM για την Ηλιάνα. Η Ηλιάνα έχει συμβόλαιο με τον Alpha και προηγείται πάντα ο Alpha. Το Style me Up τελείωσε, έκλεισε τον κύκλο του, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από αυτή τη συνεργασία και προχωράμε.

Του χρόνου δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά κάτι θα γίνει. Δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να δω την Ηλιάνα ξανά στο GNTM»