Ελλάδα έχεις ταλέντο: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής - Κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ

Τον αποθέωσαν κριτές και κοινό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελλάδα έχεις ταλέντο: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής - Κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ

Το Σάββατο 7/5 ολοκληρώθηκε το λαμπερό show, Ελλάδα έχεις ταλέντο και μεταξύ των λαμπερών διαγωνιζόμενων βγήκε από την ηλεκτρονική ψηφοφορία ο μεγάλος νικητής για φέτος. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι 12 φιναλίστ παρουσίασαν εντυπωσιακές εμφανίσεις για να κατακτήσουν το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Τελικά, ο παίκτης εκείνος που κατάφερε να συγκινήσει δίχως προηγούμενο τον Τάκη Ζαχαράτο ήταν και ο παίκτης που ανέδειξε το τηλεοπτικό κοινό, ως το μεγάλο νικητή. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Τσομαδό, ο οποίος παίζοντας το κλαρίνο του κατέπληξε τους πάντες και έφερε πολύ κόσμο πιο κοντά στην παράδοση.

Ο μεγάλος νικητής του Ελλάδα έχεις ταλέντο

Δε μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυα - Η συγκίνηση του Αρναούτογλου στο μεγάλο τελικό

Το Σάββατο 7/5 οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τον μεγάλο τελικό για το Ελλάδα έχεις ταλέντο και μιας και το show φτάνει στο τέλος του είδαμε συγκινήσεις από παίκτες και κριτές. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος παρακολουθεί με μεγάλη χαρά και προσοχή όλον αυτόν το καιρό τους διαγωνιζόμενους με έναν συγκεκριμένο παίκτη δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα.

Ο λόγος για τον μικρό Δημήτρη, ο οποίος τίμησε τον τόπο του και χόρεψε κρητικό χορό με πολύ όμορφο και έντονο τρόπο. Η αλήθεια είναι πως η Έλενα Χριστοπούλου μας έχει συνηθίσει σε πιο ευαίσθητες στιγμές και όχι ο παρουσιαστής, ωστόσο λόγω της ημέρας φαίνεται πως οι ισορροπίες ανατράπηκαν.

«Καμιά φορά δε μπορώ να περιγράψω αυτό που αισθάνομαι γιατί δε με ενδιαφέρει, μπορεί να με περάσουν κάποιοι για υπερβολικό. Είναι μια βραδιά μόνο για χαρά. Επειδή όμως έχουμε απομακρυνθεί οι νεοέλληνες από πολλά πράγματα, όπως την παράδοση, μόνο περηφάνια μπορώ να νιώσω. Συγγνώμη, δε μπορώ να νιώσω τίποτα άλλο» είπε συγκινημένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Είμαστε μια χώρα που μας ζηλεύουν πάρα πολύ γιατί έχουμε πάρα πολλά πράγματα και βλέπω το μέλλον. Και το μέλλον αυτό είναι υπέροχο. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Δημήτρη μου μπράβο» συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ελλάδα έχεις ταλέντο