Κάνει το γύρο του διαδικτύου το βίντεο - Ο Μενιδιάτης "έφαγε" στη μούρη δίσκο με λουλούδια

Έμεινε άφωνος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάνει το γύρο του διαδικτύου το βίντεο - Ο Μενιδιάτης

Ο πολύ αγαπητός στο κοινό του Χρήστος Μενιδιάτης, πρόσφατα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και τα "σπάει" σε κάθε εμφάνισή του, ήρθε αντιμέτωπος με ένα αρκετά αστείο και ατυχές περιστατικό!

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής, που πρόσφατα απάντησε και στο αν θα έκανε τηλεόραση, ενώ βρισκόταν στην πίστα και κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του δέχτηκε στο πρόσωπο έναν ολόκληρο δίσκο με λουλούδια από θαμώνα του μαγαζιού και έμεινε "κάγκελο" που λέμε!

Έγινε viral το βίντεο

Ένας από τους θαυμαστές του τραγουδιστή απαθανάτισε τυχαία τη στιγμή και στη συνέχεια το βίντεο δημοσιεύτηκε σε ένα λογαριασμό στο Instagram με αστεία βίντεο και μέσα σε λίγα λεπτά συγκέντρωσε αμέτρητα likes και προβολές, με τον τραγουδιστή να μην αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και να μην καταφέρει να τα αποφύγει, ενώ όπως είναι εμφανές έμεινε άφωνος!

«Δεν μου αρέσει να μυξοκλαίγομαι ούτε να...»

O Χρήστος Μενιδιάτης έδωσε μια εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό secret και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πατέρα του αλλά και στο πως εξελίσσεται ο χώρος του με τη ραγδαία άνοδο των talent shows. Ο τραγουδιστής έχει ξεχωρίσει με τις επιτυχίες, που έχει κυκλοφορήσει όμως όπως πολλοί συνάδελφοι του βίωσε τις συνέπειες του κορωνοίου.

Ο Χρήστος είδε το σκληρό πρόσωπο του ιού αφού νόσησε ο ίδιος αλλά κυρίως έμεινε εκτός των επαγγελματικών του υποχρεώσεων πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όταν ανακοίνωσες στον πατέρα σου ότι θα γίνεις τραγουδιστής, τι σου είπε;,

Μη φανταστείς ότι έκανα καμία ανακοίνωση. Εγινε σιγά-σιγά. Κατάλαβε κι εκείνος ότι μου αρέσει. Στην αρχή δεν σκεφτόμουν να ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι, προέκυψε στην πορεία. Οταν, όμως, κατάλαβε ότι δεν θα γινόμουν κάτι διαφορετικό, υποστήριζε αυτό που έκανα και πάντα ήταν δίπλα μου.

Αν ξεκινούσες τώρα την καριέρα σου, θα πήγαινες σε κάποιο μουσικό talent show;

Δεν ξέρω. Οι εποχές αλλάζουν. Οταν εγώ ξεκίνησα, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Υπήρχε χώρος, υπήρχαν δισκογραφικές εταιρείες, οπότε ένας καινούργιος τραγουδιστής μπορούσε να κάνει πράγματα. Τώρα τα περισσότερα παιδιά είναι εγκλωβισμένα και ίσως η συμμετοχή τους σε ένα talent show να είναι και η μοναδική επιλογή.

 Χρήστος Μενιδιάτης

Κριτής θα πήγαινες;

Οχι, δεν μου αρέσει να κρίνω, δεν αισθάνομαι άνετα. Κατ' αρχήν, για να κρίνεις κάποιον, θα πρέπει να έχεις άρτια γνώση του αντικειμένου, να είσαι καταρτισμένος. Οταν είσαι απέναντι από ένα παιδί που σε μερικά δευτερόλεπτα καλείται να αποδείξει την αξία του, παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Πίστεψε με, είναι πολύ σκληρό και ορισμένες φορές και άδικο.

Πώς βίωσες ως καλλιτέχνης την πανδημία;

Υποψιάστηκα από την αρχή τι θα γινόταν και είπα: «Μεγάλε, τώρα ηρέμησε μέχρι να βγούμε από το λούκι». Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Δεν μου αρέσει να μυξοκλαίγομαι ούτε να το παίζω τζάμπα επαναστάτης. Ναι, ήρθε η πανδημία, την έβλεπα από απόσταση και περίμενα την ώρα που θα τελειώσει.