Ώρες αγωνίας για τον Χρήστο Μενιδιάτη και την οικογένειά του - Έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής 7/1

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ώρες αγωνίας για τον Χρήστο Μενιδιάτη και την οικογένειά του - Έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής 7/1

Στην εκπομπή Το Πρωινό μίλησε σήμερα 7/1 ο Χρήστος Μενιδιάτης, με αφορμή τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στον καλλιτεχνικό χώρο για τα θέατρα που λειτουργούν ως κέντρα διασκέδασης. Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως και ο ίδιος αλλά και η σύζυγός του, Νάνσυ Μπίσια και τα τρία τους παιδιά νοσούν από κορωνοϊό.

Η αποκάλυψη του Μενιδιάτη για τον κορωνοϊό

«Έχω κορωνοϊό εγώ και όλη μου η οικογένεια. Και η σύζυγός μου, και τα τρία μου παιδιά. Φοβάμαι ότι μόνο τα έπιπλα στο σπίτι δεν έχουν κορονοϊό. Εγώ εδώ και 10 ημέρες έχω νοσήσει, χωρίς σχεδόν κανένα σύμπτωμα, και η σύζυγός μου και τα παιδιά μας ασυμπτωματικοί. Το περνάμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Έκαναν τα παιδιά μου rapid test. Εγώ έκανα βήχα, λίγο έντονο, για μία ημέρα και επειδή κάποιοι φίλοι μου με ενημέρωσαν ότι είχαν κολλήσει, γι’ αυτό προχώρησα στο test.

Είχα κάνει και το τρίτο εμβόλιο και είχα μόνο λίγο βήχα» δήλωσε ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο οποίος "ράγισε" καρδιές με μια ανάρτηση που έκανε πριν λίγο καιρό.

Θρήνος για τον Χρήστο Μενιδιάτη

Στην εκπομπή Love it μίλησε ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο οποίος αναφέρθηκε στον θάνατο του καλού του φίλου και συνεργάτη, Χρήστου Κυριαζή. Ο τραγουδιστής εξήγησε μεταξύ άλλων πως επιθυμία του Κυριαζή ήταν να πεθάνει ήσυχα στο σπίτι του.

«Μια είδηση τραγική. Για όσους γνωρίζαμε τον ίδιο και την οικογένειά του ξέραμε ότι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα τον τελευταίο καιρό. Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό το πολύ τραγικό γεγονός. Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Χρήστο Κυριαζή πριν περίπου τέσσερα χρόνια όταν και συνεργαστήκαμε.

Ήταν συγκλονιστική εμπειρία να είσαι μαζί του πάνω στη σκηνή αλλά και κάτω. Ένας άνθρωπος πολύ ιδιαίτερος, γλυκός, ερωτικός, πραγματικά μοναδικός. Ήμουν από μικρός θαυμαστής του και μετά φίλος του. Ναι γνώριζα ότι τα πράγματα μέρα με τη μέρα δυσκόλευαν. Το πάλευε τα τελευταία δύο χρόνια με πάρα πολύ αξιοπρέπεια. Αρχοντική συμπεριφορά απέναντι στο τέρας. “Έφυγε” με το κεφάλι ψηλά.

Ήταν επιθυμία του να μη νοσηλευτεί και να “φύγει” στο σπίτι του. Δεν ήθελε να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο, παρότι η κατάστασή του χειροτέρευε μέρα με τη μέρα», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.