Ευχάριστα νέα για τον Πέτρο Ιακωβίδη και τη Josephine

Ανακοινώθηκε πως...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για τον Πέτρο Ιακωβίδη και τη Josephine

Το πιο καλοκαιρινό τραγούδι της χρονιάς κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και ήδη κάνει θραύση. Πέτρος Ιακωβίδης και Josephine συνεργάζονται για την επιτυχία του καλοκαιριού. (Τι απαντά ο ίδιος για τις φήμες περί σχέσης με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου).

Δύο από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους και τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα φυσικά Τόσο ο λαΐκός τραγουδιστής όσο και η εκρηκτική ποπ τραγουδίστρια - performer δε σταματούν να κάνουν επιτυχίες ό,τι κυκλοφορούν.

«Γεια σου» μας τραγουδούν ο Ιακωβίδης και η Josephine

Το «Γεια Σου» είναι σε μουσική του Πέτρου Ιακωβίδη και σε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου. Μόλις κυκλοφόρησε στις ψηφιακές πλατφόρμες από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Οι δύο καλλιτέχνες συμμετέχουν σε ένα άκρως εντυπωσιακό κινηματογραφικό music video του τραγουδιού σε σκηνοθεσία των Nick Marianos & Bodega Visuals, το οποίο κυκλοφορεί εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα στο επίσημο κανάλι του Πέτρου Ιακωβίδη στο YouTube, και βρίσκεται ήδη στις κορυφαίες θέσεις των trends.

Για το εν λόγω τραγούδι είχε μιλήσει η Josephine και στο κανάλι του Fipster στο youtube, όπου έδωσε μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ των όσων είπε μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες στην αρχή της καριέρας της και το μέλλον αυτής ενώ έκανε και φάρσα στον Ιακωβίδη, με τον οποίο έχουν άριστες σχέσεις.

Ο Πέτρος βέβαια δε σταματά να συνεργάζεται με την αγαπημένη του φίλη, τη Νατάσσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου λίγο πριν έρθει το καλοκαίρι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα ερωτικό τραγούδι, σαν αυτά τα παλιά και αγαπημένα, που μας είχε συνηθίσει. Και ενώ λοιπόν είναι όλα έτοιμα, αυτές τις ημέρες ολοκλήρωσε τη φωτογράφιση για το εξώφυλλο του single, το οποίο φέρει την υπογραφή του Πέτρου Ιακωβίδη

Η τραγουδίστρια μας έδωσε μια μικρή ιδέα σχετικά με τον αέρα, που θα αποπνέει το νέο της βήμα, μέσα από ένα tik tok βίντεο, το οποίο ανέβασε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Η πιο ωραία φωτογράφηση για το εξώφυλλο του #dentrapikes με τα πιο χαρούμενα παιδιά στη Θεσσαλονικάρα..», έγραψε η Νατάσσα Θεοδωρίδου.