Πήρε "φωτιά" το twitter για τη γέννα του.... Πάνου Ιωαννίδη

«Ουφ ευτυχώς νοικοκυρευτηκε το παλικάρι να ειμαι κ εγω...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πήρε

Μετά τον Σωτήρη Κοντιζά, φαίνεται πως ακολούθησε τα χνάρια του και άλλος ένας κριτής του MasterChef, ο Πάνος Ιωαννίδης. Η είδηση πως έγινε μπαμπάς μαθεύτηκε το βράδυ της Δευτέρας 9/5.

Το απίστευτο όμως είναι πως ο Ιωαννίδης κατάφερε να κρατήσει σε άκρα μυστικότητα την εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

Τα tweets δε σταμάτησαν μόλις έγινε γνωστή η είδηση.

Βροχή τα μηνύματα και οι ευχές για τον μικρό Ιωαννίδη

Ενώ χθες ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυπτε στις τηλεοπτικές κάμερες πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η σύντροφος του Χρύσα Μιχαλοπούλου περιμένουν αγόρι, αργά το βράδυ έσκασε η «βόμβα» και για τον ίδιο. Οι παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής βρέθηκαν για λίγο σε δεύτερη μοίρα χθες στο Twitter και το κοινό ασχολήθηκε αποκλειστικά με το μεγάλο του μυστικό του κριτή του MasterChef.

Κάποιες θαυμάστριες απογοητεύτηκαν και όλοι ψάχνουν την άγνωστη μαμά. Οι μόνες πληροφορίες που υπάρχουν είναι πως η σύντροφος του Πάνου Ιωαννίδη σχετίζεται έμμεσα με την τηλεόραση, όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο».

Παραπονεμένος βέβαια δε θα μείνει και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Το πρωί της Παρασκευής 6/5 έσκασε μια πολύ ευχάριστη είδηση για τον αγαπημένο σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την καλή του Χρύσα Μιχαλοπούλου. Μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα έγινε γνωστό πως ο κριτής του masterchef ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς.

Τα ευχάριστα μαθεύτηκαν από συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού και αξίζει να σημειωθεί πως είναι προχωρημένη η εγκυμοσύνη με την ηθοποιό να βρίσκεται στον 4ο μήνα. Η αγάπη των δύο είναι έντονη και παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο και πιο σημαντικό βήμα στη ζωή τους. Προφανώς περιμένουμε και τα δικά τους πρώτα σχόλια αλλά και να μάθουμε αν ο γάμος είναι στα άμεσα σχέδια τους.