Φαίη Ξυλά: Έμεινε "κόκκαλο" όταν την ρώτησαν για τον...

Η αμηχανία της ηθοποιού στον αέρα του Happy Day

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Ξυλά: Έμεινε

Το βράδυ της Δευτέρας 9/5 έκανε θεατρική πρεμιέρα η Φαίη Ξυλά, η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Backpack”, μαζί με τον Χρήστο Σπανό. Εκεί την πέτυχε η κάμερα του «Happy Day» και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει για κάτι για τα σχόλια του πρώην συναδέλφου της, Βασίλη Μίχα.

Μεταξύ άλλων ο Βασίλης Μίχας δήλωσε πως αν και υπήρχε χημεία μεταξύ τους, ήταν μόνο επαγγελματική και αυτό φάνηκε και στην τηλεόραση, για αυτό και αγαπήθηκαν από το κοινό. (Δείτε εδώ ολόκληρες τις δηλώσεις του ηθοποιού).

Απέφυγε να απαντήσει η Φαίη Ξυλά

Η Φαίη Ξυλά που φάνηκε να μην περιμένει την ερώτηση αυτή, αρνήθηκε να σχολιάσει το οτιδήποτε λέγοντας πως ούτε επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει κάτι.

«Δε σχολιάζω κανέναν. Δε με αφορά κανένα δημοσίευμα. Δεν επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω. Δε με αφορά καθόλου τι γράφεται» είπε η Φαίη Ξυλά.

Η αποκάλυψη της Φαίης Ξυλά στον αέρα του Happy Day

Η Φαίη Ξυλά μίλησε στην κάμερα του Happy Day το πρωί της Πέμπτης 3/3, και συγκεκριμένα στην δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη, εξομολογώντας στην εκπομπή Σταματίνα Τσιμτσιλή τις εμπειρίες παρενόχλησης που έχει δεχτεί.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, έχει βιώσει άλλου είδους κακοποιητικές συμπεριφορές, οι οποίες, σύμφωνα με τις δηλώσεις της, ήταν λεκτικές και ακόμη κι αν προσπάθησε να τις αποτρέψει το αποτέλεσμα ήταν ακόμη χειρότερο. Ένας από τους θύτες τους οποίους αντιμετώπισε ήταν και ο Κιμούλης.

«Δεν έτυχε ποτέ να έχω εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης αλλά μπορεί να είχα με άλλον τρόπο. Λεκτική, συμπεριφοράς και ναι μου είχε τύχει. Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση πολύ άσχημης συμπεριφοράς στον χώρο της εργασίας μου.

Αντέδρασα με όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορούσα να αντιδράσω στη δεδομένη περίπτωση.

Δεν είχε όμως κανένα αποτέλεσμα, δεν άλλαξε. Χειρότερα μπορεί και να έγινε αλλά συνέχισα να αντιδρώ», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.