«Δεν θα έκανα εκπομπή με τον σύζυγό μου» - Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους απαντά για το επαγγελματικό της μέλλον

Όλα όσα ανέφερε η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν θα έκανα εκπομπή με τον σύζυγό μου» - Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους απαντά για το επαγγελματικό της μέλλον

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους εντοπίστηκε από τον τηλεοπτικό φακό του Happy Day την Δευτέρα 9/5 και απάντησε σύντομα σε λίγες ερωτήσεις. Μία από αυτές αφορούσε το αν θα συνεργαζόταν με τον πρώην σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, αλλά και αν θα την δούμε ως σκηνοθέτη σε κάποιο έργο, είτε θεατρικό είτε στην τηλεόραση.

Η ηθοποιός, λοιπόν, που δίνει την δική της μάχη ενάντια στον Πέτρο Φιλιππίδη, δήλωσε πως η σκηνοθεσία είναι κάτι που απολαμβάνει πολύ αυτό το διάστημα της ζωής της και θα ήθελε να μπορέσει να το συνεχίσει στο μέλλον, ωστόσο για την σκηνοθεσία στην τηλεόραση δεν αισθάνεται έτοιμη ακόμα.

Όσον αφορά την συνεργασία της με τον Φάνη Μουρατίδη σε κάποια εκπομπή, τόνισε πως δεν θα το έκανε, ούτε μόνη της, ούτε μαζί του, καθώς θεωρεί ότι δεν είναι η δουλειά τους και δεν θα τους ταίριαζε. Παρόλα αυτά, έχουν άριστες σχέσεις και μπορούν να συζητήσουν άνετα οτιδήποτε προκύψει.

Οι δηλώσεις της Άννα Μαρίας Παπαχαραλάμπους

«Η σκηνοθεσία είναι κάτι που μου αρέσει προς το παρόν, θα το συνεχίσω όσο μπορώ. Δεν θα σκηνοθετήσω στην τηλεόραση προς το παρόν. Δεν με φοβίζει, αλλά προς το παρόν δεν θα το ήθελα. Στον κινηματογράφο μπορεί, στην τηλεόραση, όχι», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν θα έκανα εκπομπή με τον σύζυγό μου. Δεν είναι αυτή η δουλειά μας. Εκπομπή δύσκολα θα έκανα. Αγωνία δεν έχω για το πώς θα κρίνει την παράσταση, με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη του. Τα συζητάμε όλα. Είμαστε πολύ ένα για να νιώθεις αγωνία για τη γνώμη του άλλου. Είναι δίκαιος, όχι αυστηρός».

«Έχουμε μιλήσει στα παιδιά μας...» - Ο Μουρατίδης μιλάει ανοιχτά για το διαζύγιό τους

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε στην κάμερα του Πάμε Δανάη αρκετά εξομολογητικά την Τετάρτη 13/4 για τους γιους και την οικογένεια του. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ποιες ανησυχίες τον ταλαιπωρούν τώρα πια, που τα παιδιά μεγαλώνουν και μπαίνουν στην εφηβεία.

Μάλιστα δεν έκρυψε ποια είναι εκείνα τα δημοσιεύματα, που τον ενοχλούν και φυσικά αυτά δεν είναι άλλα από εκείνα που αφορούν στους γιους του. Θα περίμενε κανείς να τον πειράζουν οι ψευδείς ειδήσεις περί χωρισμού με την Παπαχαραλάμπους, αλλά αυτές τις έχει συνηθίσει και έχει μιλήσει ανοιχτά για τα δύσκολα σημεία της σχέση τους.

«Οι γιοι μου, Έκτορας και Αλέξανδρος, είναι 14 και 13 ετών. Προσπαθώ να διαχειριστώ την κάθε καινούργια έκπληξη που μου εμφανίζεται. Στην εφηβεία των παιδιών, σημαντικός συνοδοιπόρος είναι η γυναίκα μου, για να είμαι ειλικρινής είμαι ο βοηθός της Άννας – Μαρίας με τα παιδιά μας.

Με ανησυχούσε πολύ η πρώτη τους έξοδος, ήθελα τον χρόνο μου γιατί δουλεύει στο κεφάλι σου ο κίνδυνος και εκείνη τη στιγμή θυμάσαι τον εαυτό σου με τον πατέρα σου. Θα ήθελα να είμαι πιο μοντέρνος, αλλά δυστυχώς δεν είμαι, σιγουρά η Άννα – Μαρία είναι πιο ανοιχτόμυαλη από μένα».

«Η μοναδική φορά που ενοχλήθηκα ήταν όταν κάναμε μια διαφήμιση με την Άννα – Μαρία και σχολιάστηκε άσχημα ότι παίζαμε με τα παιδιά μας, ενώ δεν ισχύει. Καταλαβαίνω ότι κάποιος θα με «χωρίζει» κάθε τρεις μήνες, αλλά αυτό με αφορά περισσότερο για τα παιδιά μου και όχι για κάποιον άλλο λόγο», προσέθεσε.
Για τις σημαντικές αποφάσεις της ζωής του ο Φάνης Μουρατίδης δήλωσε πως θα ενημερώσει πρώτα απ ‘όλα τα παιδιά του.

«Έχουμε μεριμνήσει και μιλήσει στα παιδιά μας ότι αν συμβεί το οτιδήποτε, θα λάβουν γνώση πρώτα εκείνα και υστέρα όλοι οι άλλοι. Είναι αδύνατον να κάνεις αυτή τη δουλειά και να μη μιλήσεις στα παιδιά, σκέψου ότι βλέπουν για πρώτη φορά.

«Κρίση ηλικίας ένιωσα στα 47 μου, σε πιάνουν υπαρξιακά, σκέφτεσαι αν έκανες όσα ήθελες, χάνονται φίλοι σου, η εικόνα σου αλλάζει. Περισσότερο με πειράζουν οι απώλειες, χάνω πολύ αγαπημένους φίλους και σημαντικά κομμάτια της οικογένειάς μου, όπως τον πατέρα μου».