«Έχασα.... »: Η αποκάλυψη για τα κιλά που έχασε ο Μάνος Πανταζής στη Φάρμα

Όσα είπε στη συνέντευξή του στην κάμερα του Breakfast@Star

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχασα.... »: Η αποκάλυψη για τα κιλά που έχασε ο Μάνος Πανταζής στη Φάρμα

Ο Μάνος Πανταζής, ο οποίος έχει αφήσει ιστορία στο ελληνικό μόντελινγκ, στα 46 του χρόνια, πλέον ασχολείται με τον χώρο της εστίασης και ελά­χιστα με το μόντελινγκ. Φέτος τον απολαύσαμε στην «Φάρμα». (Δείτε εδώ το φετινό μεγάλο νικητή)

Το πρωί της Τρίτης 10/5 παραχώρησε σχετική συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star. Συγκεκριμένα μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Κοκκολάκη και μίλησε για όλα. Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στην εμπειρία που έζησε μέσα στο ριάλιτι «Φάρμα» καθώς και τις χρυσές εποχές των 90s.

Όσα δήλωσε ο Μάνος Πανταζής για τη «Φάρμα»

Ο Μάνος Πανταζής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι δύσκολος ο εγκλεισμός διότι αποχωρίζεσαι αγαπημένα σου πρόσωπα και την έξω σου ζωή με τις ανέσεις. Στη Φάρμα είχα δύσκολες συνθήκες, αφαγία, πολλή δουλειά και συμβίωση με 18 άλλους ανθρώπους που δεν τους γνωρίζεις».

«Έχασα 8 κιλά μέσα σε 40 μέρες Τα παιδιά και η οικογένεια μου ήρθαν προ εκπλήξεως γιατί είχα στο μυαλό μου να λείψω περίπου έναν μήνα και τελικά έμεινα τρεισήμισι μήνες στη Φάρμα».

«Στα 90s είχαμε την τύχη να ζήσουμε πολύ όμορφα χρόνια, όπως και κάθε εποχή έχει την ομορφιά της. Απλά τώρα έχουμε περάσει σε μια διαφορετική και πιο ψηφιακή μορφή που εξελίσσονται τα πράγματα» συμπλήρωσε στην πρωινή εκπομπή του STAR.

Λίγα λόγια για το Μάνο Πανταζή

Ο Μάνος Πανταζής είναι ένα από τα πιο γοητευτικά και γνωστά μοντέλα της δεκαετίας του ’90. Η πορεία του στον χώρο του modeling ήταν ιδιαίτερα σημαντική.

  • Γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1974.
  • Είναι 47 ετών και ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων.
  • Το ύψος του είναι 1,88 μέτρα.
  • Το Instagram του είναι manospanta.
  • Τα περισσότερα χρήματα που έχει πάρει για μία πασαρέλα είναι 700.000 δραχμές.
  • Η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του ήταν όταν έχασε στο κάστινγκ για την καμπάνια του Armani για το άρωμά του, ενώ είχε φτάσει στους δύο τελευταίους.
  • Λατρεύει το τρέξιμο και τα ταξίδια με την οικογένειά του.

    Πλέον ασχολείται με τον χώρο της εστίασης είτε ως επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων είτε αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση άλλων γνωστών καφέ, μπαρ και ρεστοράν στην Αθήνα και τη Μύκονο.