''Κάγκελο'' όλοι με τη δήλωση του Μαυρίκιου - Σε αυτό το σημείο θα συλλάβει παιδί μετά το Asia Express

«Να σας δώσω και ένα αποκλειστικό»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Κάγκελο'' όλοι με τη δήλωση του Μαυρίκιου - Σε αυτό το σημείο θα συλλάβει παιδί μετά το Asia Express

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση παραχώρησαν άλλη μια συνέντευξη την Τρίτη 10/5 στο Super Κατερίνα λίγο πριν φύγουν για Asia Express μαζί με άλλα 8 λαμπερά ζευγάρια. Αποκαλύπτοντας λοιπόν τα συναισθήματα τους για όσα πρόκειται να αντιμετωπίσουν στο παιχνίδι, η πείνα θα είναι ίσως για αυτούς το μεγαλύτερο εμπόδιο.

Να θυμίσουμε εδώ πως το ζευγάρι έχει αρραβωνιαστεί και το καλοκαίρι αναμένεται να κάνει και τον θρησκευτικό γάμο. Και μιας και ο έρωτας φαίνεται να είναι φλογερός και ασταμάτητος αποκάλυψαν στις κάμερες αν έχουν σκοπό να κάνουν παιδάκι και η απάντηση τους σε αυτό ήταν θετική.

Μάλιστα ο θεατρικός παραγωγός με αίσθημα χιούμορ, όπως πολύ συχνά συνηθίζει να μιλάει δήλωσε πως με το καλό μόλις φύγουν από το παιχνίδι, οριακά θα κάνουν παιδί στις τουαλέτες του αεροπλάνου.

Οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση πριν μπουν στο Asia Express

«Δεν φοβάμαι καθόλου. Ο Μαυρίκιος μπορεί να βρει νερό στην έρημο» ανέφερε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση.

«Είναι αγώνας δρόμου. Το ζευγάρι που θα αποχωρεί είναι αυτό που θα είναι τελευταίο στην κούρσα. Είσαι μόνος σου. Η διαμονή είναι δύσκολη γιατί αν χάσεις τις δοκιμασίες θα πρέπει να φιλοξενηθείς, να πείσεις κάποιον να σε φιλοξενήσει αλλιώς…. στρωματσάδα» ανέφερε με τη σειρά του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ενώ η αγαπημένη του παραδέχτηκε ότι η μαμά του ανησυχεί για το τι θα τρώει.

Όσο για το πότε σκοπεύουν να αποκτήσουν ένα παιδάκι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Με το που τελειώσουμε από το παιχνίδι. Να σας δώσω και ένα αποκλειστικό στο αεροπλάνο μέσα».

To ζευγάρι φεύγει για Asia Express με γούνες και χρυσά

Λίγο πριν αναχωρήσουν για την Ασία, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έχουν ετοιμάσει βαλίτσες και μιλούν στο κοινό για την εμπειρία που θα ζήσουν. Πιστεύουν δε, ότι ο έρωτας τους θα φουντώσει μετά από κάτι τέτοιο, καθώς είναι πολλές οι προκλήσεις για όλα όσα έχουν να αντιμετωπίσουν.

Για τη συμμετοχή του στο Asia Express και για τις προετοιμασίες τους, μίλησαν το πρωί της Κυριακής 8/5 στην εκπομπή «Τι λες τώρα». Φυσικά όλες αυτές οι «φαμφάρες» δεν άρεσαν στον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

«Θα έχουμε μια τσάντα και για τους δύο μας», τόνισε το ζευγάρι, ξεκαθαρίζοντας πόσο δύσκολο είναι να μην έχουν μαζί τα αγαπημένα τους ρούχα.

Μεταξύ των πραγμάτων που πήραν μαζί τους, μια γούνα, ένα χρυσό σακάκι και πολλά φορέματα.

«Πιστεύω πως πουλάμε, φάνηκε από την πρόταση που μας έγινε από το παιχνίδι. Πάμε για να κερδίσουμε», σχολίασε με περίσσια σιγουριά ο Μαυρίκιος, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον επικείμενο γάμο τους, αποκαλύπτοντας ότι η Άννα Βίσση δε θα τραγουδήσει τελικά στον γάμο του ζευγαριού.

«Ναυάγησε το να έρθει η Άννα Βίσση να τραγουδήσει. Είμαστε σε επικοινωνία με την Έλλη Κοκκίνου».