Eurovision 2022: Θέμα συζήτησης έγιναν στα ξένα μέσα τα φορέματα της Αμάντας και της Ανδρομάχης

Η εμφάνισή τους στο Τυρκουάζ Χαλί έκανε χαμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision 2022: Θέμα συζήτησης έγιναν στα ξένα μέσα τα φορέματα της Αμάντας και της Ανδρομάχης

Tο Σάββατο 7/5 αποτέλεσε το εναρκτήριο έναυσμα για τη διαγωνιστική εβδομάδα του Διαγωνισμού της 66ης Eurovision. Στην επίσημη εκδήλωση στο παλάτι La Venaria Reale, στο Τορίνο της Ιταλίας βρέθηκαν όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στον Διαγωνισμό. Όλες οι εμφανίσεις ξεχώριζαν είτε για την καλαισθησία τους είτε για την υπερβολή.

Εκείνες που έκανα ιδιαίτερα θετική εντύπωση τους ήταν τόσο η Αμάντα Γεωργιάδη, που εκπροσωπεί την Ελλάδα, όσο και η Ανδρομάχη, που εκπροσωπεί την Κύπρο εκθαμβωτικές και οι δύο. Η πρώτη εντυπωσίασε με δημιουργία δια χερός Σίλιας Κριθαριώτη ενώ η δεύτερη με τουαλέτα Στέλιος Κουδουνάρης. Μάλιστα, η Daily Mail φαίνεται πως ξετρελάθηκε.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα σε δημοσίευμά της, η Αμάντα και η Ανδρομάχη εμφανίστηκαν με ροζ τουαλέτες. Να σημειωθεί πως η Αμάντα φόρεσε ένα υπέροχο μάξι στράπλες φόρεμα σε μία πολύ ιδιαίτερη και όμορφη απόχρωση του φούξια. Είχε πολύ ρομαντικό vibe η όλη εμφάνισή της και θύμιζε πριγκίπισσα ενώ η Ανδρομάχη ήταν πιο σέξυ, με μακριά τουαλέτα σε ροζ παλ αποχρώσεις, με ένα βαθύ σκίσιμο στους μηρούς, την οποία συνδύασε με ασορτί ροζ δερμάτινες γόβες.(Δείτε εδώ την πρώτη πρόβα της Ανδρομάχης)

γεωργιαδη eurovision 2022

ανδρομαχη τυρκουαζ χαλι

Επίσης, η Daily Mail αναφέρθηκε και στο τραγούδι της χώρας της, το «Space Man», το οποίο βγαίνει δεύτερο στα προγνωστικά μετά την περσινή απόλυτη αποτυχία.

Τα στοιχήματα του πρώτου ημιτελικού Eurovision 2022 για την Ελλάδα

Σύμφωνα με τα διεθνή γραφεία στοιχημάτων, η χώρα μας βρίσκεται στην 2η θέση και φυσικά έτσι παίρνει την πρόκριση στον τελικό. Η Κύπρος και η Ανδρομάχη με το τραγούδι «Ela», που διαγωνίζεται την Πέμπτη στο δεύτερο ημιτελικό, φαίνεται να περνάει οριακά στον τελικό, καθώς τα στοιχήματα τη δείχνουν στην 9η θέση και όσον αφορά τον μεγάλο τελικό, τα στοιχήματα έχουν την Ελλάδα στην 7η θέση και την Κύπρο στην 18η.

Τα στατιστικά της Eurovision για την Ελλάδα

Τα στατιστικά της Eurovision για την Κύπρο