Συντετριμμένη η Τάνια Τρύπη - ''Κατέρρευσε'' στον αέρα της εκπομπής Ποιος είναι πρωνιάτικα

Ο λόγος που πάντα θα συγκινεί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Συντετριμμένη η Τάνια Τρύπη - ''Κατέρρευσε'' στον αέρα της εκπομπής Ποιος είναι πρωνιάτικα

Η Τάνια Τρύπη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα την Τρίτη 10/5 και μεταξύ των δηλώσεων που έκανε για τα επαγγελματικά της βήματα συγκινήθηκε πολύ όταν μίλησε για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό αλλά και τον θάνατο του πατέρα της, που νόσησε.

Η ηθοποιός όπως αποκάλυψε δεν είχε καθόλου καλή εμπειρία με τον ιό, ωστόσο τον ξεπέρασε έχοντας σήμερα μόνο κάποια κατάλοιπά του. Ο πατέρας της όμως έχασε τη μάχη, που έδωσε νοσηλευόμενος αρκετό καιρό με τον covid και η εικόνα του και μόνο της προκαλεί μεγάλη συναισθηματική φόρτιση.

Έχει μιλήσει και στο παρελθόν για το πόσο μεγάλη αδυναμία του είχε καθώς έχει περιγράψει μια πολύ σημαντική στιγμή, που είχε μαζί του ενώ εκείνη έπαιζε στη σκηνή. Τώρα πια τον θυμάται και πάντα μιλάει με πολύ όμορφα λόγια για εκείνον και αυτό είναι κάτι, που δε θα αλλάξει.

Η συγκίνηση της Τάνιας Τρύπη για τον θάνατο του πατέρα της

«Με άγχωσε πάρα πολύ όλο αυτό που έγινε με τον κορωνοϊό. Εγώ πέρασα τον κορωνοϊό πρόσφατα. Στην αρχή τον αντιμετώπισα αλλά μετά μου έκανε επιπλοκή και έπαθα οξεία τραχειοβρογχίτιδα. Ζορίστηκα και ακόμα δεν έχω καθαρίσει».

«Όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία και την έβλεπα να δυσκολεύει, θυμόμουν τον πατέρα μου που ήταν στην εντατική. Τον θυμόμουν που δεν μπορούσε να αναπνεύσει και αγχώθηκα πάρα πολύ. Οπότε μπήκα πολύ αγχωμένη. Συγνώμη. Με συγχωρείτε για αυτό».

«Έδειχναν στην αρχή όλο αυτό το πράγμα με τους διασωληνωμένους και, επειδή μου ήταν πρόσφατες οι εικόνες με τον μπαμπά μου, ήταν δύσκολο. Όταν ένας ασθματικός πάθει δύσπνοια, νομίζει ότι πεθαίνει και είναι δύσκολο» πρόσθεσε η Τάνια Τρύπη.

Συγκινεί η ηθοποιός με το ηχηρό μήνυμα που έστειλε

Η Τάνια Τρύπη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα προς τους διαδικτυακούς της φίλους. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να καλέσει την κοινωνία να αρχίσει να μιλά και να μην κλείνει τα μάτια σε περιστατικά κακοποίησης ζώων καθώς είναι γνωστή η φιλοζωική της δράση.

Έτσι, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε, η ηθοποιός κρατά έναν σκύλο που υιοθέτησε, την «Αγάπη» όπως την ονόμασε, το οποίο υπέστη στο παρελθόν τη χειρότερη και πιο αρρωστημένη κακοποίηση από άνθρωπο, που δεν είναι άλλη από τη σεξουαλική.