«Καλά, μας έπιασαν στον ύπνο...» - Έτσι σχολίασε η Μενεγάκη τα γεννητούρια του Ιωαννίδη

«Οι μάγειρες πάνε φουλ στα παιδιά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Καλά, μας έπιασαν στον ύπνο...»  - Έτσι σχολίασε η Μενεγάκη τα γεννητούρια του Ιωαννίδη

Η Ελένη Μενεγάκη στη έναρξη της εκπομπής της την Τρίτη 10/5 έκανε μια πολύ γλυκιά αναφορά μιας και οι εγκυμοσύνες στη showbiz αυξάνονται και η τελευταία είδηση για τα γεννητούρια του Πάνου Ιωαννίδη έπεσαν σαν βόμβα στον χώρο. Η παρουσιάστρια λοιπόν, αφού έδειξε και εκείνη πως ξαφνιάστηκε με την είδηση έκανε ένα σχόλιο, που εκφράζει την αίσθηση πολλών.

Από τη μία έχουμε το παιδί, που περιμένει ο Κουτσόπουλος και από την άλλη πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως ο Άκης Πετρετζίκης και η γυναίκα του περιμένουν το δεύτερο τους παιδί. Έτσι λοιπόν τόνισε πως παρατηρεί κάτι πολύ καλό να γίνεται από τους γνωστούς Έλληνες σεφ, μιας και μέρα με τη μέρα ενημερωνόμαστε για άλλη μια εγκυμοσύνη.

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη για το μωρό του Πάνου Ιωαννίδη

«Καλά μας έπιασαν στον ύπνο όλοι οι κριτές του MasterChef. Ξαφνικά διαβάζουμε πως ο Ιωαννίδης γέννησε και έγινε πατέρας. Εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα. Δεν ήξερα καν αν έχει σχέση. Μέσα στις τόσες πληροφορίες που μου έρχονται στα αφτιά μπορεί να μου είχε φτάσει και αυτή. Να είναι ευτυχισμένοι και να χαίρονται για το μωρό τους και όσα θέλουν να λένε. Καλά κάνουν».

«Ο άλλος κριτής πάλι; Ο Κουτσόπουλος; Ο Θείος; Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά οι μάγειρες φουλ πάνε στα παιδιά. Ο Πετρετζίκης δεν πρόλαβε να μας πει για το πρώτο και πάει για το δεύτερο. Κάτι γίνεται!», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.

Ο Ιωαννίδης μιλά για τις πρώτες στιγμές με τον γιο του

Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και από τη στιγμή που η είδηση έγινε γνωστή, δεν έχει σταματήσει να πραγματοποιεί δηλώσεις για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός. Έτσι, πέρα από τη στιγμή που μίλησε για την στιγμή του τοκετού, αναφέρθηκε αργότερα και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, για τα πρώτα του συναισθήματα.Ο διάσημος σεφ βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις και η χαρά του είναι απίστευτη: «Είναι πολύ πιο εύκολο να περιγράψεις ένα πιάτο», είπε για την στιγμή που πήρε τον γιο του για πρώτη φορά αγκαλιά και είναι απολύτως κατανοητό.

Δεν έχει σχεδιάσει πως θα ήθελε να είναι ως πατέρας, καθώς θεωρεί πως είναι κάτι που βγαίνει αυθόρμητα και δεν μπορείς να το ελέγξεις από την αρχή. Μάλιστα, αποκάλυψε πως τον πήρε αμέσως αγκαλιά και όταν τον κράτησε ένιωσε μεγάλο φόβο μήπως "σπάσει".

Στα πλάνα του ζευγαριού δεν υπάρχει ακόμα ο γάμος ή η βάφτιση, ενώ για το γεγονός ότι είχε καταφέρει να κρατήσει κρυφή αυτή την πλευρά της ζωής του, είπε πως δεν του αρέσει γενικότερα να εκθέτει την προσωπική του ζωή, αλλά δεν είναι κάτι που τον αγχώνει.