«Δεν ξεχωρίζει την A class παρουσιάστρια από...» - Η Νικολέττα Ράλλη απαντά για Νίκο Κοκλώνη

«Έχω να σου πω τα καλύτερα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν ξεχωρίζει την A class παρουσιάστρια από...» - Η Νικολέττα Ράλλη απαντά για Νίκο Κοκλώνη

Η Νικολέττα Ράλλη, όπως έχουμε δει στο παρελθόν και με την απάντησή της για το τηλεμάρκετινγκ στην εκπομπή της, διατηρεί μία άμεση σχέση και επικοινωνία με το κοινό της και μέσα από Q & A που πραγματοποιεί από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξέφρασε αυτή τη φορά την άποψή της για τον Νίκο Κοκλώνη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως η γνώμη της για τον ίδιο είναι η καλύτερη και από την άποψη του οικοδεσπότη, αλλά και από την άποψη του εργοδότη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι πάντοτε χαμογελαστός και είναι ιδιαίτερα δεμένος με τους συνεργάτες του, ενώ την ίδια στιγμή αντιμετωπίζει και τις διασημότητες και τα υπόλοιπα μέλη της παραγωγής με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Η απάντηση της Νικολέττας Ράλλη για τον Νίκο Κοκλώνη

«Κοίτα, τον δεύτερο κύριο δεν τον γνωρίζω, για τον πρώτο όμως έχω να σου πω τα καλύτερα.

Από τους καλύτερους οικοδεσπότες σε εκπομπή που έχω πάει, δεν τον έχω δει ποτέ να μην χαμογελάει, και δεν έχω ξαναδεί τόσο δεμένη σχέση, όσον αφορά τους συνεργάτες του.

Επίσης δεν ξεχωρίζει την A class παρουσιάστρια, από το παιδί που κουβαλάει καλώδια.

Και σίγουρα έχει δώσει πολλή δουλειά και αμειβόμενη αξιοπρεπώς και δίκαια», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η άποψη της Νικολέττας Ράλλη για τον Νίκο Κοκλώνη

Όλη η αλήθεια για την συμπεριφορά της πίσω από τις κάμερες του OPEN

Η Νικολέττα Ράλλη γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Σπούδασε Γεωλογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ σε ηλικία 21 ετών ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το modeling. Το 2005, σε ηλικία 22 ετών, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στα Καλλιστεία του ANT1 όπου απέσπασε τον τίτλο της Β' Μις Ελλάς 2005. Μετά τα Καλλιστεία μπήκε στο χώρο της υποκριτικής, ενώ από το 2009 ασχολείται επαγγελματικά με την παρουσίαση τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών.

Για την ακρίβεια, από το 2009 μέχρι το 2011 συνεργάστηκε με το μουσικό κανάλι MAD TV παρουσιάζοντας μουσικές και νεανικές εκπομπές. Το καλοκαίρι του 2011, μετά την ολοκλήρωση της μεσημεριανής εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη ύστερα από 9 χρόνια, δέχτηκε πρόταση από το STAR για να αναλάβει την νέα lifestyle εκπομπή «Made In Star». Έτσι τη σεζόν 2011-2012 παρουσίασε την εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού.

Την ίδια περίοδο ήταν μέρος του πρωταγωνιστικού καστ της σειράς «Comedy Lab», που προβλήθηκε από το ίδιο κανάλι ενώ επιπλέον συμμετείχε στην κωμική σειρά «Ελεύθερος κι Ωραίος» στον ANT1, με πρωταγωνιστές τους Μέμο Μπεγνή, Ιωάννα Πηλιχού και Γιώργο Πυρπασόπουλο. Η εκπομπή της σταμάτησε ξαφνικά τον Απρίλιο του 2012 χωρίς καμία προειδοποίηση από το κανάλι ενώ η ίδια είχε συμβόλαιο ως τον Αύγουστο του ίδιου έτους. Την επόμενη σεζόν έλαβε μέρος στον τρίτο κύκλο του show χορού «Dancing with the stars» στον ANT1 ενώ ξεκίνησε την συνεργασία της με το MTV GREECE παρουσιάζοντας διάφορες εκπομπές.

Το 2016, ανέλαβε την παρουσίαση της lifestyle εκπομπής «Όλα Καλά» στο Μακεδονία TV γι' αυτόν το λόγο εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη για μία σεζόν. Την επόμενη σεζόν, 2017-2018, υπήρξε συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Late Night με τον Γ. Λιάγκα» στον ANT1. Το καλοκαίρι του 2018, ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής «Καλοκαίρι Μαζί στις 10:00» μαζί με τον Νίκο Αναδιώτη. Το Σεπτέμβρη του ίδιου έτους, παρουσίασε την επιστροφή των ελληνικών «Καλλιστείων» στην τηλεόραση στο Μακεδονία TV.

Την σεζόν 2021-22 παρουσίαζε μέχρι πριν λίγες ημέρες την ψυχαγωγική εκπομπή «Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN. Όπως έγινε γνωστό η εταιρεία παραγωγής τους ανακοίνωσε εν μια νυκτί πως η εκπομπή κόβεται. Πολλά βγήκαν στην φόρα, κυρίως για χρωστούμενα δεδουλευμένα. Μια δήλωση όμως της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή της ήταν αρκετή για να προκληθεί ένας κακός χαμός. Για την ακρίβεια η Ελεονώρα δήλωσε πως πολλοί είχαν παράπονο από την συμπεριφορά της Νικολέττας...

και η Νικολέττα εννοείται πως δεν το άφησε έτσι αφού της απάντησε μετά από λίγο μέσα από τα social media της (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

Κάπου εδώ, λοιπόν, πρέπει να πω κι εγώ την αλήθεια μου μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr γιατί... όντως υπάρχει πολύ αδικία.

Σύμφωνα με δική μου πηγή, έμπιστη 100%, η Νικολέττα Ράλλη ήταν μια πολύ καλή συνεργάτιδα. Όχι απλά δεν ήταν απούσα αλλά στάθηκε μπροστά σκεπτόμενη πρώτα το καλό των ανθρώπων που δούλευαν μαζί της και μετά το δικό της... Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί της ξέρουν τον χαρακτήρα της...