«Δεν θα κάνω τίποτα...» - Η Δήμητρα Ματσούκα απαντά για το τηλεοπτικό της μέλλον

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν θα κάνω τίποτα...» - Η Δήμητρα Ματσούκα απαντά για το τηλεοπτικό της μέλλον

Την Δήμητρα Ματσούκα "πέτυχε" η κάμερα του Happy Day και το πρωί της Τρίτης 10/5 οι δηλώσεις της σχολιάστηκαν από την ομάδα της εκπομπής.

Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια απέχει από την τηλεόραση και ως καλεσμένη σε εκπομπές αλλά και από τις δουλειές που επιλέγει να ασχοληθεί, όχι, βέβαια, και από τα social media. Δήλωσε, όμως, πως είναι επιθυμία της το να μην κάνει συνεργασίες σε αυτόν τον κλάδο και προτιμά όσες πραγματοποιεί να είναι μικρές δουλειές, με μικρό αριθμό επεισοδίων, δηλαδή.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα

"Δεν θα κάνω τίποτα τηλεοπτικά. Θα ήθελα υπό προϋποθέσεις, όπως κάνω και τα τελευταία χρόνια. Λίγα επεισόδια και καλό σενάριο ιδανικά.”, είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Καμία σχέση με την υποκριτική - Με αυτό το επάγγελμα ήθελε να ασχοληθεί

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 8/4 η Δήμητρα Ματσούκα. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν αποκαλύπτοντας το επάγγελμα που ήθελε να ακολουθήσει πριν μπει στον χώρο της υποκριτικής, ενώ μάλιστα αναφέρθηκε και σε ένα άγνωστο περιστατικό.

«Το να γίνω ηθοποιός ήταν η τρίτη μου επιλογή, ήταν αφότου τελείωσα το σχολείο και δεύτερη χρονιά που έδινα πανελλήνιες και έδινα το μάθημα της έκθεσης μόνο και είχα πολύ χρόνο ελεύθερο και έβλεπα πάντα σινεμά και αγαπούσα πολύ το σινεμά δεν είχα δει θέατρο. Ήθελα τη νομική για να ασχοληθώ με το ποινικό και τώρα με όλα αυτά που συμβαίνουν λέω “θέλει γερό στομάχι”… είχα διάθεση να βοηθήσω όσους χρειάζονταν μία τέτοια βοήθεια και δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα…» εξομολογήθηκε η Δήμητρα Ματσούκα.